FIFA World Cup: Hur Var Spelet Colombia - Elfenbenskusten

Den 19 juni, på arenan till ära för den stora brasilianska anfallaren Garrinchi, ägde sig matchen i andra omgången av Grupp C vid FIFA World Cup. Landslagen i Colombia och Elfenbenskusten möttes i huvudstaden i Brasilien. Båda lagen vann segrar i de första matcherna, så deras personliga konfrontation var mycket spännande och viktig ur den slutliga fördelningen av platserna i grupp C.

2014 FIFA World Cup: hur var spelet Colombia - Elfenbenskusten

Leken mellan landslaget i Colombia och Elfenbenskusten började lugnt och måttligt. Matchens betydelse och betydelse kändes i båda landslagens handlingar. Det var därför som lagen inte avslöjade under första halvåret, och på planen regerade i grund och botten kampen. Den verkliga striden om bollen ägde rum i alla delar av fältet, det var mycket svårt för de kreativa spelarna i båda lagen att skapa målchanser. Emellertid hade colombianerna en mycket farlig attack. Men den colombianska spelaren från den mest fördelaktiga positionen kunde inte komma i mål. Afrikanerna försökte attackera med ett öga på sitt eget mål. Åskådarna såg flera långväga strejker utförda av ivorianerna.

Hela första halvan kände ansvar för resultatet, vilket satte press på spelarna. Kanske är det därför som första halvan av mötet slutade i mållös dragning.

Under andra halvlek blev spelet mycket roligare. Först räddades afrikanerna av målstolpen efter en av attackerna från Colombia. Detta var det första väckarklockan för ivorianerna.

Den 64: e minuten ägde den första bollen plats. Sydamerikanerna tog ett hörn från vänster flank. James Rodriguez svarade på kapellet in i straffområdet, som skickade huvudet och skickade den första bollen i afrikanernas mål. Det colombianska landslaget ledde 1 - 0. Efter målet såg publiken de redan traditionella intressanta danserna från sydamerikaner för att hedra det gjorda målet.

På den 70: e minuten fick Colombia en mycket snabb kontring, som slutade med ytterligare ett mål för ivorianerna. Juan Quintero gick till ett möte med den afrikanska målvakten och skickade lugnt bollen förbi målvakten i målet. Med 2 - 0 hade många åskådare en känsla av att Colombia lugnt skulle föra matchen till seger. Men det gick inte så.

Intrigen i mötet återupplivades av Gervinho, som på 73 minuter gjorde en strålande solopassning från flanken, kronad med ett slag mot det närmaste hörnet. Ivorianerna fick tillbaka ett mål och gjorde ställningen 2 - 1 till sydamerikanernas fördel.

Afrikanerna tillbringade de sista minuterna i attacker, men lyckades inte göra det andra målet. Det colombianska landslaget försökte skarpt kontra och till och med gjorde nästan det tredje målet. Sparken från den sydamerikanska spelaren från fältets mitt avvisades av målvakten. Den luriga colombianen försökte kasta målvakten, men en hel del räckte inte.

Slutresultatet 2 - 1 markerar Colombias seger och tar sydamerikanerna till en klar första plats i grupp C efter två omgångar.