FIFA World Cup: Hur Var Spelet Costa Rica - England

Den 24 juni, i grupp D vid FIFA World Cup i Brasilien, ägde en match mellan landslagen i Costa Rica och England rum. Européerna hade redan säkrat en resa hem efter gruppspelet, och Costa Ricans förberedde sig för slutspelet.

2014 FIFA World Cup: hur var spelet Costa Rica - England

Fotbollens förfäder hade inget annat val än att åtminstone på något sätt behaga sina fans med den första och enda segern i turneringen. Men britterna såg inte så cool ut som många förväntade sig innan VM startade.

Första halvlek var snål med skarpa attacker och målchanser. Bland de farliga situationerna som uppstod vid portarna till båda lagen, kan endast två avsnitt skiljas. Först, i den 23: e minuten, utförde en costaricansk spelare med namnet Borges en smart frispark. Bollen träffade ribban för det brittiska målet. Därefter kunde européerna ha gjort poäng från standarden. Men Sturridge, från en främsta position efter en hörna, missade målet efter en rabatt från en av hans partners.

Första halvlek slutade oavgjort 0 - 0.

Under andra hälften av mötet såg britterna lite mer aktiv ut, men det hjälpte dem inte att få sin enda seger i mästerskapet. Bland de farliga attackerna är det värt att komma ihåg ögonblicket med Sturridge på 65 minuter. Partners tog britterna fram till målet, men det farliga ögonblicket med ett mål slutade inte - Sturridge sköt förbi både målvakten och porten från nära håll.

Det slutliga resultatet av mötet 0 - 0 speglar tydligt hur spelet var. Förmodligen fick fansen av britterna, även i den här matchen, inte tillfredsställelse för de två tidigare nederlagen i deras lag. Och hela Costa Rica firar en oöverträffad framgång. Det centralamerikanska laget kommer ut med sju poäng på första plats i dödsgruppen. Nu måste Costa Ricans vänta på sin rival i 1/8 finalen i VM.