FIFA World Cup: Hur Spelet Spelades Uruguay - England

Den 19 juni, vid VM i Brasilien, möttes Uruguays och Englands landslag i andra omgången i Grupp B. Båda lagen besegrades i första omgången, så matchen i Sao Paulo skulle bli en av de viktigaste för båda lagen. I händelse av nederlag skulle landslagen minimera sina chanser att komma ut ur dödsgruppen.

2014 FIFA World Cup: hur spelet spelades Uruguay - England

Alla fans på tribunerna på stadion i Sao Paulo förväntade sig gnistrande, spektakulär och passionerad fotboll. Många tittare såg fram emot den här matchen eftersom de förstod att allt kunde avgöras i detta spel för landslag.

Matchen blev verkligen väldigt intressant och spännande. Det första farliga ögonblicket skapades av britterna. Efter att ha arkiverat från standarden slog Rooney det tomma målet med huvudet från en halv meter. Alla brittiska fans tog tag i huvudet, och Rooney själv skulle ha gjort detsamma, om han bara inte hade hängt under strejken i luften. Uruguayan svarade med en farlig spark, men bollen missade centimeter från mållinjen.

Det måste erkännas att England hade mer bollinnehav, men de var de första som släppte in. Den 39: e minuten arbetade det sydamerikanska gänget med framspelare Cavani - Suarez. Den första gav en fantastisk passning exakt till huvudet på Suarez, och resultatet i matchen öppnades. Uruguays glädje visste inga gränser, för det var en mycket viktig boll.

Under första halvåret såg publiken inte fler mål. Befrielsen kom under andra hälften av mötet.

Efter pausen pressade britterna uruguayanerna till porten. Attackerna från fotbollens förfäder var de farligaste, men en hel del räckte inte för ett mål. Wayne Rooney, mitt i halvdelen, träffar Muslera från nästan 9 meter. Ögonblicket var det farligaste. Ingen täckte den brittiska anfallaren i straffområdet. En högklassig mästare är skyldig att förverkliga sådana ögonblick.

Men Rooney gjorde fortfarande mål. I den 75: e minuten stängde han passet från flanken och gjorde poängen lika. Uruguay höll inte riktigt ut. Det fanns en känsla av att nu britterna kommer att sätta pressen på sin motståndare. Men fotboll är oförutsägbar. I den 85: e minuten tar Muslera bollen långt framåt, Cavani kämpar med britterns försvarare för ridbollen. Detta leder i slutändan till det faktum att Luis Suarez hamnar på ett möte med Hart. Det starkaste slaget och poängen var återigen Uruguays fördel - 2 - 1. Efter en sådan chock försökte britterna få tillbaka, men kunde inte göra det.

Luis Suarez, som blev matchens hjälte, ersattes. Och domaren med sista visselpipan noterade Uruguays seger. Fans av sydamerikaner med tårar i ögonen glädde sig över denna händelse. Suarez själv grät nästan av lycka. Men det här är bara början på turneringen.

Uruguays seger ökade avsevärt chansen att kvalificera sig från gruppen, och britterna kan bara hoppas på ett mirakel. Mycket beror på nästa match Italien - Costa Rica. Hur som helst är situationen i dödsgruppen mycket förvirrande.