FIFA World Cup: Hur Var Spelet Japan - Colombia

Colombia har redan säkrat en plats i VM-slutspelet. Japanerna hade små chanser att komma ut ur grupp C. För detta var asiaterna tvungna att slå colombianerna och hoppas på ett gynnsamt resultat av mötet mellan rivaler som spelade i en parallellmatch (Elfenbenskusten - Grekland).

2014 FIFA World Cup: hur var spelet Japan - Colombia

Colombianerna och japanerna gick till fältet i den brasilianska staden Cuiaba den 24 juni. Sydamerikanerna har redan säkrat tillgång till turneringens avgörande etapp. Hela frågan var vad den slutliga platsen i grupp C skulle ta Colombia. Motståndarna var redan kända. De första i granngruppen var spelarna i Costa Rica, och den andra var Uruguays lag.

Spelet spelades mycket långsamt. Det colombianska landslaget i startuppställningen satte bara upp tre spelare från basen. Men detta påverkade inte spelets kvalitet radikalt. Trots det faktum att japanerna var i besittning av bollen för det mesta under första halvåret öppnades poängen av sydamerikanerna. I den 16: e minuten ändrade Cuadrado siffrorna på resultattavlan från straffpunkten. Colombianerna ledde 1 - 0.

Japanerna gjorde lite i att angripa handlingar. Vi kan notera flera skott från uppsättningen mot målet för den colombianska målvakten. Honda slog, men detta ledde inte till ett mål för sydamerikanerna.

Men asiaterna studsade fortfarande tillbaka under de sista sekunderna av halvåret. Okazaki, efter att ha tjänat Honda, slog porten till det colombianska landslaget. Således gick lagen till en paus med lika resultat - 1 - 1.

Colombianerna började andra halvlek med attacker. Redan i den 55: e minuten av matchen skickade Martinez det andra målet i asiaternas mål. Jackson sköt in i det bortre hörnet från utanför straffområdet och lämnade ingen chans för den japanska målvakten.

Efter ett annat inlämnat mål försökte japanerna överföra spelet till den colombianska planhalvan. Ibland fick asiaterna lovande attacker, men de kom inte med ett mål.

Colombianerna spelade på kontringar. En av dem i 82: e minuten ledde till det tredje gjorda målet. Jackson Martinez gjorde en dubbel. Anfallaren på gungan i straffområdet tog bort japansk försvarare och skickade bollen i det asiatiska målets längsta hörn med den mest exakta dribblingen från hans vänstra fot. Colombia tog ledningen 3 - 1.

I den 90: e minuten satte Rodriguez slutkrossresultatet. Han slog Japans försvarare i straffområdet och kastade asiaternas målvakt med ett graciöst slag.

Det slutliga resultatet av mötet är 4 - 1 till Colombia. Sydamerikanerna kommer ut från första platsen i grupp C till slutmatchen i mästerskapet, och visar med sitt spel att inte bara lagen i Brasilien och Argentina kan betraktas som favorit i turneringen. Många experter kan uttrycka tanken att colombianerna visar mest högkvalitativa och mest spektakulära fotboll i mästerskapet.