Det Ryska Landslaget För Skidskytte Tog Fjärde Plats I Blandat Stafett I Pokljuka

Innehållsförteckning:

Den 2 december 2018 var ryska idrottare nära att vinna det blandade reläet i VM i skidskytte i Pokljuka. Trots en relativt bra prestation lyckades de inte komma in i topp tre. Vad orsakade ett sådant ofullständigt resultat av vårt team? Kanske var det nödvändigt att byta ut idrottare i tävlingsstadierna?

skidskyttar på benägen skytte

Irina Starykh, Ekaterina Yurlova - Perkht, Dmitry Malyshko, Alexander Loginov sprang för det ryska landslaget. Enligt tradition hade alla landslag starka idrottare. Innan start var det möjligt att förutsäga vem som skulle vara favoriten. De var italienarna Vitozzi, Wierer, Hofer, Windisch, företrädare för France Bescon, Breza, Martin Fourcade, Destieux.

skidskyttar klättrar uppför

Första stadiet

Efter start tog Lisa Vitotsi och Bescone ledningen. Starikh startade loppet svagt men rehabiliterade sig själv i andra varvet. Hon minskade gapet från det första numret från 13 till 7 sekunder.

Finland var ledande i tävlingens första segment. Efter henne i tabellen över resultat för det blandade reläet ligger Frankrike och Italien. Irina Starykh nådde knappt mållinjen och skickade stafettpinnen till Yurlova-Perkht. Ekaterina deltog i tävlingen femte, 16,5 sekunder efter ledaren.

Andra fasen

Finland kom framåt. Detta underlättades av den finska kvinnan Kaisa Makaryainens kompetenta arbete. Hon ledde scenen hela tiden. Närmast henne var italienaren med en förlust på 29 sekunder. Den franska kvinnan förlorade mot den finska skidskytten 39. Ekaterina Yurlova presterade uppriktigt dåligt. Hon förlorade 1,10 sekunder till ledaren. Katya korsade mållinjen i sjätte position.

överlämna stafettpinnen till en medlem av hans team

Steg tre

Från det ryska landslaget för skidskytte gick Dmitry Malyshko till banan. Han lyckades minska klyftan med de finska ledarna till 6 sekunder. Martin Fourcade gjorde en utmärkt skytte vid svängen och tog ledningen i loppet. Han överträffade Finn Seppälä, som bröt hela matchen för sitt lag med ett misslyckande.

Fjärde etappen

Frankrike tog första platsen i tid i det blandade stafettabellen. Det följdes av Schweiz, Italien, Finland. Loginov tog stafettpinnen från Malyshko femte. Martin Fourcade, Destieux, Finello, Hindesalo kämpade om medaljer. Fransmannen vann denna rivalitet. Han passerade schweiziska Finello med 35 sekunder i början av sin prestation.

Det schweiziska landslaget tog andraplatsen i det blandade stafettabellen. Italienare står på tredje raden. Representanter för Ryska federationen kunde bara klättra till fjärde positionen, 1,17 sekunder efter ledarna.

rivalitet med skidskyttar på avstånd

Resultaten av det blandade reläet i slovenska Pokljuka kan inte kallas framgångsrika för det ryska skidskyttelaget. Våra killar lyckades dock överträffa mycket starka lag från andra europeiska lag. Vi måste tro att våra skidskyttar kommer att hitta styrka, motivation och kommer att kunna tävla om VM-medaljerna.