Det Ryska Landslaget För Ishockey Lämnar OS I Sotji

I kvartfinalen skulle de ryska hockeyspelarna träffa det finska landslaget. Slutresultatet blev 3: 1 till finländarnas fördel, och det ryska laget förlorade chansen att kämpa för de olympiska medaljerna.

Ryska landslaget för ishockey

Efter en lyckad seger över det norska landslaget fick ryska hockeyspelare slåss mot finländarna. Tyvärr fungerade spelet inte och det ryska laget tappade kampen om de olympiska medaljerna. Det finska landslaget vann med 3: 1.

Det ryska lagets nederlag påverkades av flera faktorer. Först hade idrottarna liten tid att återhämta sig mellan matcherna. Således började spelet med finländarna mindre än 22 timmar efter segern över norrmännen. Men i det här fallet kan krav göras mot arrangörerna. För det andra spelade landslagets hockeyspelare inte alls med varandra, dessutom fanns det helt onödiga raderingar. För det tredje misslyckades idrottarna med att uppnå sin numeriska fördel, även om det fanns en sådan möjlighet.

Den första perioden började ganska försiktigt, tills ett skott gjordes i mål (i tredje minut av matchen), men de finska försvararna lät inte det avsluta. Som ett resultat uppstod en skärmytsling vid porten och våra spelare tappade sina nerver. Resultat - Kovalchuk utvisades i två minuter. Fans förväntade sig ett lugnt och lugnt spel. Men redan i mitten av den första perioden var ställningen 1: 1. Ryssarna kunde göra det enda målet under matchen först under den första perioden.

Försvaret av det ryska laget var inte heller bra, i slutet av den första perioden var ytterligare en puck i vårt mål. Under den andra perioden försökte ryska spelare aktivt ta spelet i egna händer, men förgäves. Dessutom, i zonen för andras portar, tillät våra hockeyspelare sig friheter, som ett resultat av ett nytt borttagande. Den här gången gick Ovechkin till straffbänken och finländarna utnyttjade ögonblicket och ställningen var 3: 1.

Bytet av målvakten hjälpte inte heller de ryska hockeyspelarna: Bobrovsky ersatte Varlamov. Efter den tredje framgångsrika poängen började finländarna bara spela med sitt eget mål. Trots att spelet ägde rum i motståndarens zon under nästan hela tredje perioden lyckades ryssarna inte göra ett mål. Det var redan klart att hockeyspelarna avgick för att besegra och mentalt "packade sina väskor". Resultatet vände inte länge - det ryska hockeylaget lämnar OS i Sotji.