Vem Blev Vinnaren Av MFM-2015 Hockey

Natten den 6 januari, Moskva-tid, ägde årets huvudmatch för hockeyspelare under 20 år rum i Toronto. Det sista mötet i världscupen samlade ungdomslag i Ryssland och Kanada.

Vem blev vinnaren av MFM-2015 hockey

Den första perioden av den sista matchen började deprimerande för det ryska laget. Mindre än tre minuter av spelet upprörde kanadenserna vår målvakt två gånger. Decler (23: a sekund) och Paul utmärkte sig (tidräkningen var 2:32 på resultattavlan). Efter att målen gjordes försvagade inte kanadenserna deras angrepp på de ryska hockeyspelarnas portar, men de utomeuropeiska spelarna lyckades inte utmärka sig under den första perioden. Det ryska landslaget kunde tvärtom spela ett mål i den 10: e minuten. Försvararen Yudin utmärkte sig.

I den andra perioden började ryssarna mycket aktivt, men i den 26: e minuten utnyttjade Mac David misstaget från våra spelare på skiftet och hoppade ut en mot en, skickade den tredje pucken i målet för det ryska landslaget. Därefter kunde kanadenserna göra två gånger till, vilket ledde till den krossande - 5: 1. Domi (28: e minut) och Reinhart (33: e minut) utmärkte sig. Efter ett sådant genombrott för det kanadensiska landslaget visade ryssarna en riktig stridskaraktär, för vilken Valery Bragins avdelningar borde vara djupt tacksamma. I slutet av perioden återvände våra hockeyspelare till matchen och gjorde tre mål. Målen gjordes av Barbashev, Tolchinsky och Goldobin. Det ryska landslagets andra och tredje mål separerades med bara 32 sekunder (detta hände i matchens 35: e minut). Redan vid 38: e minuten av mötet minskade ryska hockeyspelare klyftan till ett minimum. Det andra segmentet i matchen slutade med poängen 5: 4 till förmån för det kanadensiska landslaget.

Under den tredje perioden rusade ryssarna för att återhämta sig, men styrkan var inte längre tillräcklig. Mötet avslutades med fördelen för värdarna för världscupen, som gjorde det möjligt för ungdomslaget Kanada att bli vinnaren av MFM 2015.

Det ryska landslagets slutresultat kan beskrivas som framgångsrikt. Trots nederlaget i finalen visade det ryska landslaget skicklighet och karaktär. Den mest lämpliga definitionen av Valery Bragins landslag kan kallas orden från den enastående hockeyspelaren i vår tid Pavel Datsyuk, som kommenterade i slutet av MFM 2015: “Vi är stolta över vårt ungdomshockeylag! !!”.