Vilka Segrar Och Besvikelser OS Förde Till Det Ryska Landslaget

Den 12 augusti slutade de olympiska spelen i XXX, som visade en hel del intressanta saker, öppnade nya mästare och glädde publiken med en magnifik show för att hedra öppningen och avslutningen av denna sportevenemang. För varje lag har detta OS blivit speciellt på sitt eget sätt. Hon gav också sina segrar och besvikelser till det ryska landslaget.

Vilka segrar och besvikelser OS 2012 förde till det ryska landslaget

Deltagandet av ryska idrottare vid OS medförde många överraskningar för både sig själva och deras fans. De flesta av segrarna och förlusterna var oväntade för båda sidor. Och trots den fjärde platsen i finalbordet, spelade ryssarna bra och tog med sig 24 guldmedaljer, 26 silver och 32 bronsmedaljer.

De första guldmedaljerna i vårt land, som judoteamet förde till statskassan, blev en fantastisk seger. Det första guldet vann Arsen Galstyan från Krasnodar, som besegrade japanska Hiroaki Hiraoku i finalen på bara 40 sekunder. Den andra guldmedaljen vann av Mansur Isaev och den tredje av Tagir Khaibulaev.

Segern för volleybolllaget för män, som vann guld i kampen mot det brasilianska laget, kom också ihåg för alla. Vilket är särskilt trevligt, eftersom förra gången Sovjetunionens landslag vann tävlingen var 1980.

Mindre oväntat, men inte mindre trevligt var guldmedaljerna för våra idrottare i synkroniserad simning, individuell allround (Evgenia Kanaeva) och 20 km loppsvandring - Elena Lashmanova slutade i tävlingen med ett rekordresultat - 1: 25.02. Men guldmedaljören i hammarkast Tatyana Lysenko blev överraskad av rekordet från första kastet. Dess prestation är 78, 18 meter.

Och bronsmedaljen som ryska basketspelare vann var särskilt trevlig. Efter att ha slagit det argentinska landslaget i matchen om tredje plats klättrade de på pallen för första gången i de olympiska spelen.

Våra idrottare lyckades inte skjuta och stänga, där de nästan alltid tog priser tidigare. Kvinnans volleybollag levde inte heller upp till förväntningarna, vars gräns var kvartsfinalen och spelet med det brasilianska landslaget.

En liknande situation hände med kvinnans handbollslag, som vann guld vid OS i Peking. Hon kom också bara till kvartfinalen. Fristilbrottarna var inte nöjda med spelet. Och naturligtvis var den största besvikelsen bronsmedaljen till drottningen av luften Elena Isinbayeva.