Hur Var Det Första Matchen I Det Ryska Landslaget Vid EM

Det ryska landslaget spelade den första matchen i den sista delen av fotbolls-EM den första dagen i denna turnering. Matchen med det tjeckiska landslaget började i Wroclaw, Polen, tre timmar efter den officiella öppningen av Euro 2012. Det sågs av nästan 41 tusen åskådare på Meiski-stadion och miljoner fans på TV-skärmar hemma, i barer och fläktzoner.

Hur var det första matchen i det ryska landslaget på EM 2012

Under de första tio minuterna av mötet var de tjeckiska spelarna mer aktiva än ryssarna - de höll bollen längre och började omedelbart pressa när de tappade bollen. I den 12: e minuten fick våra spelare rätt till ett hörn, vilket inte ledde till en chans, men blev ett märke i kronologin, varefter en viss spelfördel för det ryska landslaget indikerades. Och nyckelepisoden i den här halvan, som hände några minuter senare. Först avlyssnade Alan Dzagoev bollen nästan i mitten av fältet och utspelade två tjeckiska spelare och skickade den till högerflanken i vår attack. Detta följdes av en korrekt passning till Alexander Kerzhakov, som sköt i mål, men träffade stolpen, och Dzagoev, som återigen var på rätt plats, skickade bollen i nätet. Efter att ha släppt in ett mål tvingades de tjeckiska spelarna att attackera mer, vilket skapade fria zoner i deras försvar. I den 25: e minuten utnyttjade ryssarna detta - Roman Shirokov kopplade Andrei Arshavin till attacken, som skickade bollen till attacklinjen, Kerzhakov. Han kunde inte nå bollen, men Shirokov gjorde det mycket bra, som redan hade flyttat till chockläget - ställningen var 2: 0. Så han stannade till pausen i matchen.

Den andra där började med ett utbyte av attacker - Tjeckerna drevs fram av behovet av att återhämta sig, och våra spelare gav inte upp de möjligheter som uppstod i detta sammanhang. Men tyvärr avbröts en av ryssens attacker av rivalerna så framgångsrikt att en långväga passning förde Václav Pilarzh nästan ansikte mot ansikte med vår målvakt. Tjeckien insåg ögonblicket 100% och resultatet blev inte så bekvämt för det ryska landslaget - 2: 1. Målet inspirerade motståndarna och ryssarna behövde göra stora ansträngningar för att släcka sin aktivitet i attacken. I mitten av halvleken lyckades de göra detta, dessutom började båda lags spelare bli trötta på aktiva åtgärder. Båda tränarna försökte fräscha upp attacken genom att göra byten efter 73 minuter och sedan släppa ytterligare en spelare på 85 minuter. I vårt team ersatte Dick Advocaat först Kerzhakov med Roman Pavlyuchenko och sedan Dzagoev med Alexander Kokorin. Men före denna ersättning lyckades Dzagoev utmärka sig igen - efter en misslyckad passning av Sergei Ignashevich, studsade bollen från den tjeckiska försvararen till Pavlyuchenko, som omedelbart vidarebefordrade den till Alan, som slog hårt och exakt. Efter bara 3 minuter gjorde Pavlyuchenko mål efter att ha fått en passning från Arshavin och slå den tjeckiska försvararen. Den första matchen i det ryska landslaget vid Euro 2012 slutade med poängen 4: 1, vilket stärker fansens förhoppningar om en framgångsrik prestation för landslaget vid denna turnering.