Hur Det Ryska Landslaget Spelade Vid Channel One Cup

Channel One Cup har hållits årligen i Ryssland under lång tid. Tävlingen är den andra etappen av den europeiska hockeyturnén, där fyra ledande europeiska lag traditionellt deltar: Sverige, Ryssland, Finland och Tjeckien.

Hur det ryska landslaget spelade vid Channel One Cup 2015

Eurohockeyturnén är en officiell tävling, men attityden från denna sport till en sådan händelse är inte lika allvarlig som till exempel till världsmästerskapet och ännu mer så till de olympiska spelen. Hockeyexperter tror att Euroturnén (inklusive Channel One Cup) är utställningsmatcher för att se kandidater till första laget för världsmästerskapet. Det är dock vanligt att våra hockeyspelare vinner den ryska etappen, eftersom det är ett mycket anständigt företag att behaga ryska fans.

År 2015 hölls Channel One Cup i Moskva från 17 till 20 december. Turneringens öppningsmatch ägde rum på den nya "Arena of Legends", som rymmer drygt tolv tusen åskådare. I den första matchen möttes lag från Ryssland och Sverige. Avdelningarna i Oleg Znark kan inte lägga till detta möte till sin tillgång, eftersom skandinaverna med säkerhet överträffade ryssarna med ställningen 4 - 1. Trots att det ryska laget öppnade poängen i matchen registrerades inte värdens seger. Det är värt att notera ryska hockeyspelares allmänna bleka spel med många misstag.

I turneringens andra möte rehabiliterade det ryska landslaget och slog det finska laget med en krossande poäng på 8 - 1. Oleg Znarks anklagelser spelade detta spel aggressivt och samlades in från de första minuterna, vilket resulterade i, efter 12 minuter var fyra mål mot Suomimålet. Sedan fortsatte ryssarna sina fruktbara handlingar och förde mötet till en förvirring.

I den sista matchen i turneringen var det ryska landslaget tvunget att slå Tjeckien i huvudtiden för att ta första plats i Channel One Cup 2015. Men detta hände inte. Ryssarna förlorade 2 - 4, även om de ledde under den andra perioden 2 - 1. Tjeckerna lyckades ändå ta initiativet under den andra tjugo minuterna och göra mål tre gånger. Under den tredje perioden hade de ryska hockeyspelarna chanser att återhämta sig och till och med vinna, men målvakten för det tjeckiska landslaget Dominik Furch visade sig värdig.

Som ett resultat vann det ryska landslaget av tre matcher vid Channel One Cup 2015 bara en seger över de finska hockeyspelarna, medan Sveriges och Tjeckiens landslag visade sig vara starkare. Som ett resultat: det ryska laget tog inte första platsen i turneringen, och alla andra turneringspositioner kan inte betraktas som värda.