De Mest Spektakulära Matcherna I FIFA World Cup

Innehållsförteckning:

Spektakulära fotbollsmatcher kan kallas både envisa konfrontationer med ett överflöd av mål och spel där stora segrar vann. Av de 64 matcherna i det färdiga fotbolls-världsmästerskapet i Brasilien kan flera särskilda möten urskiljas.

De mest spektakulära matcherna i FIFA World Cup 2014

Brasilien - Tyskland (1-7)

Den mest förödande segern vid VM 2014 kan betraktas som det tyska landslagets framgång i semifinalmatchen mot värdlaget för VM i Brasilien. Tyskarna tillförde sydamerikanerna ett krossande nederlag med ställningen 7 - 1. Det är anmärkningsvärt att första halvan av mötet slutade med poängen 5 - 0. Dessutom bör det noteras att det tyska laget kunde att göra mål fem gånger på 18 minuter (från 11: e till 29: e minuten i första halvlek). Detta nederlag var det största för det brasilianska landslaget i dess historia.

Spanien - Nederländerna (1-5)

En av de första matcherna i turneringen mellan de bästa rivalerna slutade också med en krossande poäng. Nederländerna tillförde spanjorerna ett fantastiskt nederlag med 5 - 1. Den första halvan slutade med ett måldrag, medan andra halvan krossade motståndarens försvar och gjorde fyra obesvarade mål.

Australien - Nederländerna (2-3)

Ytterligare ett spel i gruppspelet mellan Nederländerna och Australien slutade med en stor poäng. Åskådarna kunde se fem mål gjorda. Under mötet hade båda lagen en fördel i poängen. Först tog spelarna i Nederländerna ledningen, men under andra halvåret var van Gaals män tvungna att återhämta sig. Till sist för den senare gjorde de inte bara detta utan kunde också vinna en stark vilja 3 - 2.

Nigeria - Argentina (2-3)

Matchen mellan Nigeria och Argentina presenterade också fem mål. Händelserna i matchen började utvecklas mycket snabbt. Först medgav nigerianerna i den 3: e minuten, men redan den 4: e vann de tillbaka. Under den kondenserade tiden av första halvleken förde Messi igen sydamerikanerna fram med en frispark. Början av andra hälften av mötet präglades av ett mål från Nigeria, men nästan omedelbart (i 50: e minuten) tog Argentina ledningen igen. Slutresultatet är argentinernas 3 - 2 seger.

Ghana - Tyskland (2 - 2)

Ett av de ljusaste mötena som slutade oavgjort var spelet mellan ghanerna och tyskarna. Tyska fotbollsspelare lyckades bara komma framåt i andra halvlek, men släppte sedan in två gånger. Nästa sensation av mästerskapet bryggde. Men de tyska spelarna instämde inte i detta. De kunde jämföra poängen, som bestämde slutresultatet i matchen mellan Ghana och Tyskland (2 - 2).