VM Om Fotboll: Resultat Från Den Fjärde Speldagen

Den 15 juni, vid VM i Brasilien, ägde tre regelbundna matcher i gruppspelet rum. Lag i grupp E och F. gick in i kampen. I tre matcher gjordes nio mål, vilket bekräftar idén om en ljus start för VM.

argentina_
argentina_

De första som kom in på fotbollsplanen den fjärde speldagen var Schweiz och Ecuadors landslag. Matchen ägde rum i huvudstaden i Brasilien på en stadion uppkallad efter den stora sydamerikanska anfallaren Garrinchi. Spelet visade sig vara intressant och avvecklingen kom under de sista sekunderna. Européerna ryckte en 2-1 seger i matchens sista attack. Det bör noteras att detta är en annan viljesterk seger, eftersom sydamerikanerna öppnade poängen i matchen.

Fransmännen mötte Honduras i det andra spelet i matchprogrammet. Mötet avslutades som många förväntade sig. Frankrike vinner 3 - 0 med full fördel i spelet. I matchen fanns det ett rött kort för den honduranska spelaren och Benzema blev nästan författare till det första hattrick. Extrafunktionerna gjorde ett av hans mål för den honduranska målvakten. Benzema satt kvar med två mål.

Den berömda Maracanã-stadion var värd för dagens slutmatch. Det argentinska landslaget gick in i kampen. Motståndarna till de tvåfaldiga världsmästarna var debutanter från Bosnien och Hercegovina. Argentinerna överträffade knappt rivalen med ett lägsta poäng på 2 -1. Matchens slut visade sig vara nervös, bosnierna hade en chans att återhämta sig, men de hade inte tillräckligt förrän det andra målet. Argentina ledde 2-0, men förlorade större delen av andra halvlek och slog in på 85 minuter.