FIFA World Cup: Hur Argentinas Landslag Startade Turneringen

Den 15 juni, vid VM i Brasilien, gick Argentinas landslag in i kampen. På den berömda Maracanã-stadion i Rio de Janeiro mötte sydamerikanerna i den första matchen i grupp F med debutanterna för världsmästerskapet i landslaget i Bosnien och Hercegovina.

2014 FIFA World Cup: hur Argentinas landslag startade turneringen

Spelet började med argentinernas attackerande impulser, som redan byggde en snabb boll i 3: e minuten. Messi arkiverade från vänster flank in i det bosniska straffområdet, där Sead Kolasinac gjorde sitt eget mål. Bollen från foten av bosnierns spelare ryggade tillbaka i målnätet. 1 - 0 Argentina kom framåt.

Efter att målet var gjort verkade det som om Sydamerikanernas stjärnlag helt skulle "krossa" motståndaren. Men i verkligheten hände detta inte. Bosnierna höll lugnt försvaret och glömde inte de skarpa attackerna. Det måste sägas att bosnierna själva hade möjligheter vid de utländska portarna, men debutanterna saknade en hel del.

Den andra halvan var en tid då agrentinerna höll försvaret. Bosnien och Hercegovina sprang framåt för att återhämta sig och skapade farliga ögonblick. Ibland fick man intrycket att bosnierna dominerade argentinerna. Det finns inget konstigt i detta, eftersom Bosnien-laget har begåvade och kvalitetsspelare.

Bosniernas närmande impuls slog ner Messi, som i den 65: e minuten sköt mycket exakt på mål. Bollen ricocheted från ribban till målet. Argentina går ut 2 - 0.

Därefter fortsatte bosnierna sina attacker. Som ett resultat drog Vedad Ibishevich, efter en penetrerande passning in i straffområdet, tillbaka ett mål - 85 - 85: e minuten.

De sista minuterna var mycket nervösa, men Argentina höll ut och fick de första tre poängen i gruppspelet, men sydamerikanernas spel lämnade ett antal frågor angående den senare favoritism vid världsmästerskapet. Bosnierna har visat sig vara ett värdig kompromisslöst team, redo att bekämpa alla rivaler.