Vilken Av Deltagarna I Finalen I Euro Blev Den Mest Populära På Runet

Den sista turneringen i fotbolls-EM UEFA EURO 2012 ™ Polen-Ukraina hölls i Kiev den 1 juli 2012. Landets lag i Spanien och Italien kämpade om högsta utmärkelsen. Yandex har identifierat TOP-5 av de mest populära fotbollsspelarna i finalen.

Vilken av deltagarna i finalen i Euro 2012 blev den mest populära på Runet

På femte plats kom Andrea Pirlo, den italienska mittfältaren. Redan i andra minut av matchen fick han ett pass från motståndarens straffområde, men sköt felaktigt. Gripande ögonblick med en fotbollsspelares deltagande inträffade mer än en gång i båda halvorna av konfrontationen. Enligt företaget "Yandex" reagerade människor aktivt på sådana händelser och vände sig till sökmotorn för ytterligare information.

Den fjärde raden på den hedervärda listan togs av Iker Casillas - målvakten för det spanska laget. Den erfarna målvakten förtjänar särskild uppmärksamhet för sin oklanderliga prestation under matchen. Det mest gripande ögonblicket var i 52: e minuten, då det italienska landslaget fick en chans att göra mål, men fotbollsspelaren kunde inte slå Casillas en mot en. Det var många farliga ögonblick under första halvlek, men målvakten hjälpte alltid till.

På tredje plats står målvakten för det italienska landslaget Gianluigi Buffon. I början av andra halvlek räddade han laget från ett till synes oundvikligt mål. I slutet av matchen hade det italienska försvaret kollapsat helt och målvakten var desperat att rädda laget från ett krossande nederlag. Även om finalen slutade 4-0 till förmån för det spanska landslaget, tjänade målvakten publikens respekt.

Andraplatsen på pallen togs av den spanska anfallaren Fernando Torres. Denna fotbollsspelare slog motståndarens mål i den 84: e minuten. Totalt gjorde han tre mål under UEFA EURO 2012. Endast sex idrottare som deltog i olika etapper i turneringen kan skryta med en sådan prestation. Det är anmärkningsvärt att Torres kom in på fältet först i den 75: e minuten av den sista matchen.

Första platsen i TOP-5-listan tillhör den italienska anfallaren Mario Balotelli. Proffsen är också en av de sex bästa spelarna som gör tre mål på UEFA EURO 2012 ™ Polen-Ukraina. Tyvärr lyckades han inte göra mål i finalen, men han blev upprepade gånger deltagare i akuta situationer vid motståndarens mål.