Fotbolls-VM 2014: Resultatet Av Den Nionde Speldagen

Den 20 juni ägde de nästa tre matcherna i fotbolls-världsmästerskapet rum på fotbollsplanerna i Brasilien. Lagen från grupperna D och E. Mötes. Alla matcher var viktiga för landslag i turneringen. I ett av spelen inträffade en sensation, som redan nu verkar vara ett mönster.

Fotbolls-VM 2014: resultatet av den nionde speldagen

Det första spelet på den nionde dagen av VM var en match som ägde rum i outhärdlig hetta i staden Recife. Landslagen i Italien och Costa Rica gick in på det gröna gräsmattan. Det var italienarnas värsta match de senaste åren. Teamet som besegrade England i första omgången såg inte bara blygsamt ut, utan hjälplöst. Costa Ricans attackerade större och farligare. Även om Supermario hade två av sina egna ögonblick insåg inte italienarnas framåt dem. I slutet av halvleken tog Costa Rica ledningen. Detta mål var det enda i matchen. Under andra hälften av mötet var italienarna fortfarande samma hjälplösa, och de costaricanska spelarna formaliserade sina rättigheter att lämna dödsgruppen och gjorde en känsla.

I dagens andra match såg publiken flest mål. Således skickade det franska landslaget fem mål till det schweiziska målet. Den senare lämnade inte heller noll i målkolumnen. I staden El Salvador, på stadion, såg åskådarna två mål från schweizarna under de senaste minuterna. Slutresultatet 5 - 2 till förmån för Frankrike visar att fransmännen får sex poäng i de två första matcherna utan problem. I den sista omgången av gruppspelet återstår världsmästarna 1998 att spela med landslaget i Ecuador, medan Schweiz måste slåss med Honduras.

I det sista mötet på speldagen i kvartett E var ecuadorianerna starkare än Honduras landslag. Slutresultatet i matchen är 2 - 1 till sydamerikanernas fördel. Ecuadors landslag vann en viljesterk seger, laget var sämre än Honduras 0 - 1. Åskådarna såg nästa mål för Enner Valencia. Den ecuadorianska anfallaren i mål gjorda är fortfarande i den ledande gruppen av målskyttar i mästerskapet. Enner Valencia gjorde en dubbel i matchen som granskades.