Hur Ryska Idrottare Presterade Vid VM I Den Individuella Loppet

Innehållsförteckning:

6 flickor från Ryska federationens landslag gick till start för att storma en 15 kilometer sträcka och fyra skjutlinjer. Finca Kaisa Makarainen, slovakiska Nastya Kuzmina ansågs favoriterna för den individuella loppet i Slovenien. Dock tog Dorothea Wierer ledningen i tävlingen. Hur slutade loppet för våra idrottare i Pokljuka?

Skidskyttar klättrar

Individuell tävlingsstart

Dorothea Wierer avslutade första etappen bättre än sina motståndare. Efter henne ingick Katharina Innerhofer, Persson Lynn, Susan Dunkley i listan över förföljare. Andra rivaler gick långt efter dem i tiden.

Den ryska idrottaren Ulyana Kaisheva sköt på skjutbanan utan missningar, men var 25 sekunder efter Dorothea i tid.

På benägen bytte ledaren. Den första positionen togs av en idrottare från Tyskland Denise Herrmann. Hon slog Wierer med 4,9 sekunder.

Avstånd skidskyttar

Kamp för ledarskap

Följande händelser i den enskilda rasen kom ihåg för ledarens ständiga förändring. Loppet leddes av Franziska Preuss. Senare blev hon dock förbi av amerikanska Dunkley. Sedan, under loppet, upprepades allt igen. Den tyska kvinnan tog ledningen igen. Hon täckte tre skjutbanor utan miss. Detta resultat gjorde det möjligt för henne att komma före skidskytten från USA.

Finska idrottaren Kaisa Mäkärainens gevärspatroner missade mål vid första skjutbanan. Hon misslyckades med att stänga fyra mål i skytte. Ett sådant uppriktigt svagt arbete minskade dramatiskt möjligheten att kämpa om medaljer på pallen.

Den ryska skidskytten Katya Yurlova glädde sina fans i benägen skytte. Hon slog alla mål och slutade 6: e i loppet, 18 sekunder tillbaka på skidåkning från nummer ett.

Irina Starykh klarade skottet och tog den mellanliggande 4: e plats. Hon var 23 sekunder efter tävlingsledaren Monika Heunisch.

Wierer var den första skidskytten som slutförde det individuella loppet i Pokljuka. Noggrannheten i hennes skytte var felaktig. Hon missade två gånger och gick omedelbart efter målgången i rummet.

Ira Starykh upprör fansen med ett stötande misstag i slutet av tävlingen. Han tillät inte henne att räkna med att vinna en medalj.

Skidskytte vid skjutbanan

Loppets slut

Tävlingen i Slovenien visade sig vara ganska dramatisk. Den ukrainska idrottaren Yulia Dzhima slog alla 20 mål och slog Monica Hoynisch polka med 3,3 sekunder.

Representanterna för Östeuropa klättrade upp på pallen. Julia Dzhima vann första platsen. Ukrainaren visade sig inte bara som en förstklassig skytt utan också som en snabb åkare. Silvermedaljen gick till Hojnisch, bronset gick till den tjeckiska Marketa Davidova.

Segern kringgick ryssarna. De slutade utanför den 10: e positionen. Starykh tog 12: e plats, Valya Vasnetsova kom 13: e. Kaisheva, Vasilyeva, Yurlova-Perth ingick inte ens i topp 20.

Förlusten av våra idrottare visade sig vara ganska irriterande för sina fans. Trots ryssarnas stora önskan att införa en kamp mot sina motståndare lyckades de inte få de eftertraktade medaljerna. Vi kan bara hoppas att turen kommer att vara på sidan av våra skidskyttar i nästa lopp.