FIFA World Cup Semifinal: Brasilien - Tyskland

Den 8 juli, i den brasilianska staden Belo Horizonte, ägde den första semifinalmatchen mellan lagen i Brasilien och Tyskland rum. Hela fotbollsvärlden har sett fram emot denna konfrontation i hopp om att spelarna kommer att visa enastående fotboll. Det slutliga resultatet överträffade även de vildaste förväntningarna.

2014 FIFA World Cup semifinal: Brasilien - Tyskland

Spelet började i hög takt. Brasilianerna tog bollen från de första minuterna och försökte hota motståndarens mål. Men efter den tionde minuten av mötet på fältet på Mineirao-stadion började händelser inträffa som inte kunde drömmas om inte ens i de värsta drömmarna av fansen av det brasilianska landslaget.

I den 11: e minuten av matchen, efter en hörnspark, med full medvetenhet från försvararna av det sydamerikanska landslaget, öppnar Thomas Muller poängen i matchen. Tyskland ledde 1 - 0. Detta mål chockade hela arenan.

I den 23: e minuten sätter Miroslav Klose rekordet för mål som görs av en spelare inom ramen för turneringar vid världsmästerskapen. Klose gör sitt 16: e mål vid världsmästerskapen på planeten och därmed kringgår den brasilianska Ronaldo. Tyskland ledde 2 - 0. Som det visade sig senare var detta bara början på en mardröm för Brasilien.

Tyskarna fortsatte att attackera aggressivt, och pentakampionerna såg undertryckta ut. Resultatet blev Kroos-bollen redan i den 24: e minuten. 3 - 0 - det var redan ett nederlag i matchens 24: e minut. Få kunde ha föreställt sig en sådan utveckling av händelser. Tyskland krossade alla brasilianska försvar.

I den 26: e minuten gör Kroos en dubbel. 4 - 0 till förmån för Tyskland. Tyskarna har redan börjat håna värdarna för mästerskapet och riva hela Brasiliens försvar inom straffområdet med sina pass. Men det var inte alla mål för den tyska bilen under första halvåret.

I den 29: e minuten skickar Khedira det femte målet i mål för värdlaget för VM. Efter en halvtimme av matchen var ställningen 5 - 0 för Tyskland.

Brasilianerna har aldrig kunnat återhämta sig efter en sådan chock. Den första halvan slutade med fullständigt misslyckande av Scollari-avgifterna.

Under andra halvåret kom brasilianarna ut som om de var ett annat lag. Från de första minuterna av andra halvlek rusade sydamerikanerna till attack. Det fanns flera farliga ögonblick vid Neuer's gate. Oscar och Paulinho skulle göra mål, men den tyska målvakten räddade sitt lag.

Efter brasilianernas anfall under andra minutens första minuter lugnade spelet sig något. Tyskarna slutade låta de brasilianska spelarna skapa poängchanser. Européerna svalnade sydamerikanernas iver med det sjätte målet de gjorde. Inbytaren Schürrle, i den 69: e minuten, avslutar den mest eleganta kombinationen av tyskarna. 6 - 0 före Tyskland.

Tio minuter senare (vid 79: e minuten) gör Schürrle en dubbel. Efter en underbar passning uppifrån berörde tyskaren först bollen, och med det andra kraftfulla slaget från det brasilianska straffområdet skickade han bollen i nära nio. Sportprojektilen träffade tvärstången och passerade Cesars mållinje för sjunde gången.

De enorma misslyckandena i Brasiliens försvar inträffade eftersom alla sydamerikanska spelare var ivriga att göra mål minst en gång. Det är värt att säga att de lyckades i slutet av matchen. Men först i 89: e minuten ledde ytterligare ett misslyckande i försvaret av Brasilien till att Ozil gick en-mot-en med målvakten Cesar. Men tyskarens slag kom nära stolpen. Brasilianarna gjorde mål i nästa attack. Oscar behandlade den tyska försvararen och målvakten i straffområdet. Det hände vid mötet 90: e minuten.

Slutresultatet 7 - 1 till förmån för Tyskland skickar européerna till VM-finalen, och brasilianarna måste nu nöja sig med en match om tredjeplatsen.

Det tyska laget spelade fantastisk fotboll. Överdriven akademism i tidigare matcher förvandlades till en monströs destruktiv attackmakt i semifinalmötet. Detta spel kommer för alltid att ingå i världsmästerskapets historia som ett pedagogiskt verktyg för enastående fotboll. Och prestationerna för de brasilianska spelarna i semifinalmatchen för VM 2014 kan ses som ett tydligt exempel på hur du inte kan spela fotboll.