Tyskland - Portugal: ännu Ett Nederlag Vid VM I Brasilien

Den brasilianska staden El Salvador blev hedrad att vara värd för nästa match i VM. På Fonta Nova Stadium spelade Tyskland mot Portugal framför 51.000 åskådare. Dessa landslag representerar grupp G vid världscupen.

Germania - Portugalia

Spelet började enligt scenariot för det tyska landslaget. Tyskarna hade mer bollinnehav, försökte attackera farligt. Det var slående att den mättade mitten av portugisens fält misslyckades om och om igen. Tyskarna hade mycket utrymme att attackera, vilket ledde till ett snabbt mål. Redan i 11: e minuten tilldelades ett straff för att ha brutit mot reglerna för Mario Goetze. Thomas Muller närmade sig bollen och skickade den första bollen i det portugisiska målet i 12: e minuten.

Efter det första målet ökade Cristiano Ronaldos landslag inte till spelet. Tyskarna fortsatte att ha en total fördel, medan portugiserna bara hade Nanis långvariga strejk under första halvlek. Efter ytterligare en attack från tyskarna tilldelades ett hörn, varefter Hummels skickade den andra bollen i Portugals mål med huvudet. 2 - 0 och det ser ut som att spelet är klart.

Men det här är inte alla problem som drabbade portugiserna. Den ledande försvararen Pepe fick ett rött kort och under den kondenserade tiden gjorde Müller, efter att ha utfärdat en dubbel, poängen oanständig. 3 - 0 och lagen går till paus.

Under andra halvåret förändrades situationen på planen inte. Portugiserna hade en annan huvudförsvarare, Coentrao, skadad, och Muller fortsatte att terrorisera Portugal och gjorde det första Hattrick i världsmästerskapet på 78 minuter.

Cristiano Ronaldo kom inte ihåg för någonting i matchen, förutom en frispark redan när ställningen var 0 - 4, inte till förmån för hans lag. Tysklands spel förvånade och visade kraften i den "tyska maskinen", och portugiserna lämnade ett obegripligt intryck. Kanske är de inte så redo för mästerskapet, eller så är det helt enkelt väldigt svårt att spela mot de mördande tyskarnas bakgrund. Hur som helst kommer ytterligare matcher i mästerskapet att belysa denna fråga. Under tiden är det värt att ange ett nytt nederlag vid VM - 4 - 0 Tyskland vinner Portugal.