Hur Zenit Spelade Sin Första Match I Champions League 2014-2015 Säsongen

Den 16 september spelade Zenit St. Petersburg sin första match i gruppspelet i Champions League 2014-2015. Konkurrenterna i vår klubb var Benfica-spelarna. Matchen ägde rum i Portugal.

Hur Zenit spelade sin första match i Champions League 2014-2015 säsongen

Det ryska laget inledde mötet med den formidabla portugisiska motståndaren mycket tryggt. Redan under de första minuterna tjänade Hulken farligt in i straffområdet. Hans pass slutade nästan med ett mål mot Benfica. Detta var den första varningen mot det portugisiska försvaret. Efter några minuter till gjorde Zenit fortfarande mål. Hulk i den 5: e minuten fick en smart passning från Shatov och skickade bollen i nätet av Arthurs mål. Det ryska laget tog ledningen 1 - 0. Efter det medgivna målet försökte Benfica-spelarna intensifiera sina handlingar i attacken, men fotbollsspelarna i St. Petersburg tillät inte sina motståndare att göra någonting.

I mitten av första halvlek ägde ytterligare två viktiga händelser rum. För en sista utväg mot Dani utvisades den portugisiska målvakten och i den 22: e minuten, efter en hörnspark, säkerställde Witsel Zenits fördel. Ställningen är nu 2 - 0. Med detta resultat gick lagen till en paus.

Under andra halvåret hade spelarna i den ryska klubben flera fler chanser. Implementeringen misslyckades dock. Hulk träffade stolpen efter att ha träffat från en spetsig vinkel, Rondon sköt förbi porten och gick till ett möte med målvakten. Benfica-spelarna hade inga ljusa poängchanser. Vi kan bara notera det farliga slaget mot Luizaos huvud efter standarden. Spa Lodygin.

Matchen slutade med en säker seger för Zenit med ställningen 2 - 0. Spelarna i det ryska laget visade bra organisering av spelet och kunde bekräfta sin klass.