FIFA World Cup: Hur Spanien Spelade Den Senaste Matchen Vid VM

Den 23 juni, i den brasilianska staden Curitiba, spelade det spanska landslaget sin sista match vid FIFA-VM. De en gång formidabla spanjorernas rivaler var det australiensiska laget.

2014 FIFA World Cup: hur Spanien spelade den senaste matchen vid VM

Båda lagen har tappat alla chanser att fortsätta slåss i slutspelet, eftersom de förlorade de två första matcherna i grupp B i FIFA World Cup. Därför var spelet Australien - Spanien mer av en vänlig karaktär.

Som förväntat gick spanjorerna in på fältet med spelare som inte hade mycket speltid i tidigare matcher. Så publiken såg David Vilyu, Torres, Mata som en del av Spanien. Det bör sägas att det var dessa spelare som gjorde resultatet i matchen.

Fördelen att ha bollen i första halvlek var naturligtvis med spanjorerna. Men det europeiska laget kunde bara göra mål en gång. Det var sant att målet visade sig vara vackert. I den 36: e minuten, efter en korrekt passning in i australiernas straffområde, gör Villa det första målet i mötet med hälen. Det var en klassiker av vacker fotboll, men det bestämde ingenting.

Den andra halvan gav publiken ytterligare två mål. Båda målen gick till porten till Australien. Först, i den 69: e minuten, leddes Torres ut med en fantastisk passning till ett möte med den australiensiska målvakten. Fernando var korrekt. Spanien ledde 2 - 0. I 82 minuter gjorde Juan Mata mål och slog Australiens port från nära håll efter en verifierad passning från skärpedjupet.

Slutresultatet för spanjorernas sista möte vid VM i Brasilien är 3 - 0 för européerna. På tal om Australiens spel bör det noteras att spelarna försökte hårt. De försökte verkligen visa bra fotboll, men spanjorerna var bättre. Detta är dock liten tröst för européerna, som åker hem efter matchen och tar den sista tredje platsen i kvartett B.