FIFA World Cup: Hur Argentina Spelade Den Andra Matchen Vid VM I Brasilien

Den brasilianska staden Belo Horizonte den 21 juni var värd för den andra matchen för det argentinska landslaget i gruppspelet i FIFA World Cup. Rivalerna till en av världsmästarens favoriter var spelarna i det iranska landslaget.

2014 FIFA World Cup: hur Argentina spelade den andra matchen vid VM i Brasilien

Irans landslag vid VM i Brasilien avslutade det första spelet med en tråkig och tråkig mållös dragning med Nigerias landslag. Få trodde att något liknande kunde hända i en match med det argentinska landslaget. Upp till den fasta tiden öppnades dock aldrig kontot på resultattavlan.

Argentinas landslag spelade en mycket dyster och tråkig match. Trots det faktum att sydamerikaner under första halvåret hade mer än 70% bollinnehav skapade Argentinas spelare sällan riktiga poängchanser. Vi måste hylla Iran. Detta lag kan taktiskt korrekt hålla försvaret med hela laget.

Argentinas ledare och dess huvudstjärna och hoppas att Lionel Messi inte kunde göra någonting med de iranska defensiva leden. Dribblingen misslyckades ofta med få skärpningspass. Hela det sydamerikanska laget under första halvlek staplade helt enkelt på Irans försvar, men detta gav ingen målutdelning.

Under andra halvan sågs samma bild. Efter den 65: e minuten, med nollpoäng, började panik manifestera sig mycket tydligt i sydamerikanernas spel. Framträdande fotbollsspelare lyckades inte attackera, och ibland kunde iranierna kittla nerverna hos sydamerikanska fans från standarderna.

Matchen slutade gradvis oavgjort, lagen hade redan spelat 90 minuter, men Lionel Messi räddade Argentina. Redan under den kondenserade tiden slog han, efter att ha fått bollen nära straffområdets linje, med det mest exakta dribblaget i det yttersta hörnet av iranernas mål. Målvakten var maktlös. Detta mål från den argentinska kaptenen gjorde det möjligt för sydamerikanerna att vinna en svår, torterad seger över det iranska landslaget med 1 - 0.

Argentinerna får sex poäng efter två matcher och leder ensam tabellen i grupp F vid VM i Brasilien. Det är värt att notera att målet för Messi redan var det andra i mästerskapet, men i denna indikator är han fortfarande sämre än många av mästerskapen.