Juventus - Inter: Resultat Av Matchen 1/2 Italiensk Cup

Innehållsförteckning:

Den 2 februari ägde den första matchen i 1/2 italiensk cup mellan Juventus och Inter rum. Juventus-anfallaren Cristiano Ronaldo lyckades göra mål två gånger.

Juventus - Inter: resultat av matchen 1/2 italiensk cup

Den första matchen på 1/2 av den italienska cupen mellan Turin "Juventus" och Milan "Inter" avslutades nyligen. Spelet visade sig vara ganska intensivt och intressant.

Historien om den italienska cupen

Italian Cup är en turnering som årligen hålls bland italienska klubbar. För första gången ägde denna turnering rum 1922. Juventus är det mest titulerade laget i denna turnering (13 troféer). Jag skulle också vilja notera att Turinklubben vann den italienska cupen för fyra säsonger i rad (2014/2015 - 2015/2016 - 2016/2017 - 2017/2018), då var huvudtränaren Massimiliano Allegri.

Bild
Bild

Kvartfinal i båda lagen

I 1/4 av den italienska cupen "Juventus" slog säkert klubben från staden Ferrara "SPAL" - poängen i matchen (4: 0), i matchen lyckades de utmärka sig: Morata (Juventus), Frabotta (Juventus), Kulusevski (Juventus), Chiesa (Juventus).

Inter spelade en 1/4 Cup-match med ledaren för Serie A - Milan, besegrade sina motståndare med ett poäng (2: 1), utmärkte sig i matchen: Ibrahimovic (Milan), Lukaku (Inter), Eriksen (Inter).

Bild
Bild

Resultat av mötet mellan lagen

På Inter (Giuseppe Meazza) hemmastadion hölls den första matchen på 1/2 av den italienska cupen. Matchen var ganska spänd, båda lagen kämpade fram till sista minuten i matchen, ingen ville förlora. Ett ganska snabbt mål (9 minuter) gjordes av anfallaren från Milanos lag - Lautaro Martinez (överföring - Nicolo Barella), Juventus kunde svara bara i 26: e minuten av matchen, anfallaren Cristiano Ronaldo utförde skickligt straffet och gjorde poängen är lika (1: 1). Nästa mål gjordes i den 35: e minuten av matchen, Cristiano Ronaldo utnyttjade misstaget från Inter målvakt och gjorde ett mål i ett tomt nät, resultatet förblev till förmån för Juventus till slutet av matchen - 2: 1. Om vi tar hänsyn till matchens statistik är det följande: skott - 11/8 (Inter), skott på mål - 5/6 (Juventus), frispark - 12/18 (Juventus), hörn - 4/2 (Inter), gula kort - 3/6 (Juventus).

Bild
Bild

Huvudcoachintervjuer efter matchen

Inter-tränare Antonio Conte -”Vi gjorde faktiskt allt själva. Juventus använde två av våra enkla misstag för att göra mål. Vi måste implementera stunder bättre, vi har skapat många av dem. Mot Juventus bör sådana chanser användas. Prestationen var utmärkt, bara resultatet var dåligt. Detta är mycket nedslående, vi förtjänade mycket, mycket mer än vad som kom ut till slut. Juventus skapade nästan ingenting, jag kommer inte ihåg att Handanovic gjorde räddningar, säger huvudtränaren för Milanos lag.

Juventus huvudtränare Andrea Pirlo -”I matchen med Inter i ligan var vi inte oss själva, vi snubblade. Men det visade sig vara en värdefull lektion för oss. Vi har arbetat med de misstag som vi gjorde i den matchen. Detta är bara det första spelet, vi har inte uppnått någonting än. Detta bevisar att om vi är helt fokuserade är det svårt för någon motståndare att spela med oss. Vi känner till våra styrkor. Det är inte lätt att behålla intensiteten när man spelar nästan varje dag. Jag såg en stor reaktion från laget när vi släppte in. Vårt team är fullt av mästare och måste göra det bästa av det."

Jag vill påminna dig om att den andra matchen i den italienska cupen 1/2 kommer att hållas på Juventus-stadion den 9 februari.