FIFA World Cup: Hur Var Matchen Mellan Mexiko Och Kamerun

Den 13 juni ägde den andra matchen i VM i Brasilien rum i den brasilianska staden Natal. Det mexikanska landslaget träffade Kamerun. Matchen ägde rum i regnet, vilket orsakade spelarna några besvär.

2014 FIFA World Cup: Hur var matchen Mexiko och Kamerun

Första halvan av mötet Mexiko - Kamerun vid VM i Brasilien kan säkert kallas tiden för oförklarade mål. Huvudhändelserna under fyrtiofem minuter av första halvlek var de avbrutna målen mot båda lagen. Så i den 12: e minuten gör Dos Santos mål efter ett flankors, men linjedomaren avbryter målet på grund av en kontroversiell offside-position.

Bara några minuter passerar och afrikanerna, efter en hörnspark, skickar bollen in i Mexikos portar. Målet avbröts på grund av offside. Domarens beslut var inte kontroversiellt. Halvlekens 30: e minut präglades av den andra avbrutna bollen mot Kamerun. Efter en hörna nådde Dos Santos (Mexikos anfallare) bollen med huvudet, men domaren avbröt målet igen.

Andra halvan hölls i samma takt som den första. Det fanns inget behov av att prata om höga hastigheter, eftersom fältet spelade en roll. Det regnade under hela spelet. Publiken väntade dock fortfarande på den målade bollen. Detta hände efter den sällsynta snabba attacken från mexikanerna. Dos Santos var återigen i framkant, men hans skott parades av Kamerun målvakt. Men Peralta var den första som slog bollen och avslutade bollen i det tomma nätet.

Således vann det mexikanska landslaget 1 - 0 och gjorde de tre första poängen i grupp A, lika i denna indikator till brasilianerna. Kamerun och Kroatien stänger grupp A-tabellen efter första omgången utan poäng.