Brasilien - Kroatien: Hur Den Första Matchen I VM Slutade

Den 12 juni 2014 började den viktigaste fotbollsturneringen under fyraårsperioden - VM startade i Brasilien. I inledningsmatchen var mästerskapets huvudfavorit (brasilianer) tvungen att spela med en stark rival från Europa - Kroatiens landslag.

Brasilien - Kroatien: hur den första matchen i VM 2014 slutade

VM-öppningsmatchen ägde rum i den brasilianska staden São Paulo på Arena Corinthians-stadion. En helt fylld arena väntade på den första matchen i det brasilianska landslaget.

Efter startvisslingen drev fansens dövande vrål brasilianerna framåt. Men i 11: e minuten blev hela värdlandet för VM chockad. Försvararen av de femfaldiga världsmästarna Marcelo klippte bollen i sitt eget mål och kroaterna tog ledningen i matchen. Efter 18 minuter återställde Neymars huvudstjärna i det brasilianska landslaget balansen och skickade bollen med den mest exakta låga sparken från utanför straffområdet till höger om målet. Så resultatet blev lika i matchen - 1 - 1.

Efter pausen försökte brasilianarna göra ytterligare ett mål. De lyckades göra detta inte från spelet utan från straffpunkten. Neymar tog 71 minuter fram Pentacampions: 2 - 1. Under de sista minuterna försökte kroaterna få tillbaka. Målvakten räddade brasilianerna flera gånger. Som ett resultat fungerade fotbollens orubbliga regel, och redan under den kondenserade tiden skickade den unga talangen till Brasilien Oscar, hoppade ut till målet, bollen i nätet och satte slutresultatet 3 - 1.

Det brasilianska landslaget vann sin första match i turneringen. Vi måste dock erkänna att pentakampionerna fick tre poäng väldigt hårt. Flera spännande matcher väntar fansen.