FIFA World Cup: Hur Matchen Mellan Kamerun Och Brasilien Spelades

Den 23 juni spelade värdarna för fotbolls-VM sin sista match i gruppspelet. Landslaget i Kamerun blev rivalerna till pentacamperna på den nationella stadion i huvudstaden i Brasilien.

2014 FIFA World Cup: hur matchen mellan Kamerun och Brasilien spelades

Det brasilianska landslaget från de första minuterna av matchen erbjöd motståndarna en snabb takt. Bollen dröjde praktiskt taget inte i mitten av fältet, eftersom sydamerikanerna omedelbart försökte leverera den till frontlinjen. Den brasilianska ledningen var imponerande. Resultatet var ett mål i den 17: e minuten mot Kamerun. Neymar, efter att ha fått en underbar passning från flanken, skickade på ett tryck bollen i hörnet av Kamerunmålet. 1 - 0 togs av brasilianerna.

Det afrikanska laget efter en medgiven boll kom till förnuft och hotade flera gånger farligt motståndarnas mål. I grund och botten uppstod de farliga ögonblicken vid brasilianernas port efter hörnspark. I en av dessa attacker räddades den brasilianska målvakten Cesar av målstolpen. Kamerun lyckades dock fortfarande göra mål. I den 26: e minuten vann Matip tillbaka ett mål från brasilianerna. och poängen blev lika.

Ett sådant resultat kunde inte passa mästerskapets värdar. Även under första halvlek på 35 minuter gör Neymar en dubbel och tar sitt lag framåt. Mötets första hälft slutade med ställningen 2 - 1 till Brasilien.

Efter pausen förändrades inte situationen på planen - brasilianerna attackerade oftare. Redan i den 49: e minuten gjorde de det tredje målet mot Kamerun. Fred utmärkt. Detta mål var det första i VM för den brasilianska anfallslaget. Det är dock värt att notera att Fred vid tidpunkten för flankserveringen var i en kontroversiell position. Arbetsmannen kunde säkert fixa offside. Men detta hände inte - Fred skickade bollen i nätet med huvudet.

Brasilianerna tillbringade resten av matchen mycket tryggt. De dominerade planen och tillät inte afrikanska spelare att krydda sitt mål. Dessutom gjorde Fernandinho 84 minuter ytterligare ett mål. Resultatet var förödande 4 - 1 till sydamerikanernas fördel.

Den slutliga visselpipan i matchdomaren noterade en säker seger för brasilianarna. Nu ser fans fram emot fortsättningen av fotbollsbanketten i VM-slutspelet, som naturligtvis kommer att inkludera det brasilianska laget.