MFM-2015 Hockey: Hur Kvartfinalerna I Ryssland - USA Hölls

Sent på kvällen den 2 januari, Moskva, spelade det ryska ishockeylaget kvartsfinalmatchen inom ramen för ungdomsvärldsmästerskapet. Ryssarnas rivaler var deras kamrater från USA.

MFM-2015 hockey: hur kvartfinalerna i Ryssland - USA hölls

För att identifiera vinnarna i MFM: s kvartfinalmatch 2015 fick Valery Bragins avdelningar flytta från Toronto till Montreal. Det var på arenan för den berömda Montreal Canadiens-klubben som ryssarna var tvungna att övervinna motståndet från en av de viktigaste favoriterna i ungdomshockey-världsmästerskapet - amerikanerna.

Den första perioden för det ryska landslaget var framgångsrik. Amerikanska hockeyspelare bröt ofta reglerna. Detta ledde till att amerikanerna spelade i minoritet under hälften av perioden. Den tredje minuten av mötet insåg Ivan Barbashev den numeriska fördelen med två spelare. Ryssland tog ledningen 1: 0. Vidare fortsatte amerikanerna att foul igen. Resultatet blev det andra målet mot det amerikanska laget. Alexander Sharov i 16: e minuten upprörd amerikanerna igen. Pucken hamrades strax efter slutet av nästa strafftid för den amerikanska hockeyspelaren.

Under den andra perioden tillförde amerikanerna betydligt. Snabba attacker om och om igen ägde rum på de amerikanska spelarna. I den 33: e minuten stängde Anthony Di Angelo gapet med ett långskott. Vid tidpunkten för målet var ryska hockeyspelare mindre än antalet. Efter det fortsatte amerikanerna att skjuta mycket mot Shesterkins mål, men vår målvakt var pålitlig. Det är värt att notera att de amerikanska hockeyspelarna "kastade" ryssarna tre gånger under den andra perioden.

Amerikanerna började den tredje perioden aktivt igen, men det första målet under perioden flög in i portarna till utländska hockeyspelare. Sergei Tolchinsky förde det ryska landslaget i 42: e minuten (3: 1). Sedan började ryssarna systematiskt bryta mot reglerna. Detta berodde på amerikanernas höga tryck och den totala spelfördelen för den senare. Sådan amerikansk hockeylagaktivitet belönades med en andra puck i vårt mål. I den 49: e minuten minskade Zach Warenski igen klyftan mellan amerikanerna till ett minimum. Resten av perioden var ryssarna uteslutande i defensiv. Under hela spelet reflekterade Shesterkin mer än fyrtio skott av amerikanska spelare. Detta mål av målvakten har blivit en viktig hjälp för hela landslaget att behålla det vinnande resultatet. Övningen att ersätta målvakten med en sjätte fältspelare i slutet av mötet hjälpte inte heller amerikanerna. Ryssland höll ut och vann 3: 2.

Valery Bragins anklagelser kommer att spela nästa match i turneringen den 4 januari. Ryssarnas rivaler i semifinalen blir det svenska landslaget.