FIFA World Cup: Hur Mötet Ivoire-Japan Hölls

Den 14 juni avslutades den första omgången av C-kvartetten vid VM i Brasilien. Efter colombianerna gick Iuvarierna och Japanerna in i striden. Den andra matchen i den första omgången ägde rum i Recife på Arena Pernambuco, med en kapacitet på cirka 46 000 åskådare.

vardagliga
vardagliga

Matchen började lat från båda lagen. Afrikanerna försökte kontrollera bollen, men intrycket var att ivorianerna inte särskilt hotade asiaternas mål. Den lugna rullningen av bollen varade fram till 16 minuter, då den tidigare spelaren från Moskva "armé" Honda skickade bollen in i portarna till afrikanerna med sin vänstra fot. Hela Japan var i jubel när deras landslag tog ledningen. Det måste erkännas att slaget visade sig vara inte bara effektivt utan också effektivt. Från utanför straffområdet slog Honda grinden med monströs kraft i det närmaste hörnet så att den ivorianska målvakten inte ens vickade, för den var värdelös.

Första halvlek avslutades med en minimal fördel från det japanska landslaget. Det fanns inget behov av att prata om extremt farliga stunder.

Den andra halvan av mötet kunde inte behaga asiaterna. Spelet var lika uppmätt och obehagligt. Det fanns dock ett två minuters misslyckande i försvaret av det japanska landslaget, vilket ledde till två mål för ivorianerna.

Först skickade Boni, efter ett pass från högra flankens attack, bollen i huvudet på japanernas mål. Två minuter senare, i en liknande situation, drar fram den italienska "Roma" och landslaget på Elfenbenskusten Gervinho upp det andra målet. Angriparen nickar bollen i målets nära hörn.

Den slutliga visselpipan från mötets domare bevittnade afrikanernas avsiktliga seger med ställningen 2 - 1. Ivorianerna får tre poäng och hämtar de lysande colombianerna.