MFM-2016: Granskning Av Matchen Finland - Ryssland

Den 28 december spelade det ryska ungdomslaget för ishockey sin andra match vid världsmästerskapet i Helsingfors. Ryssarnas rivaler var värdar för turneringen, som slog vitryssarna i det första mötet med en poäng på 6: 0.

MFM-2016: granskning av matchen Finland - Ryssland

Starten på matchen var för de suomi-hockeyspelarna. Detta var ganska förväntat, eftersom finländarna spelar på hemsisen och är en av favoriterna i sin grupp. Ett sådant aktivt spel i press från det finska landslaget har bära frukt. Redan i femte minuten av mötet tog de finska hockeyspelarna ledningen efter ett mål av Sebastian Aho. En snabb attack från våra rivaler ledde till ett skott på mål av Georgiev, men vår målvakt avböjde pucken, men Suomi-anfallaren väntade redan på mål på flanken, som skickade ett skal i målet.

Efter ett missat mål försökte ryssarna överföra spelet till värdens halva av fältet. Som ett resultat lyckades Bragins avdelningar få bort en flytt. Den numeriska majoriteten realiserades av Kirill Kaprizov i den sjunde minuten.

Slutet av perioden präglades av en annan puck mot Ryssland. När det var drygt en minut kvar att spela innan pausen, korrigerade fin Patrick Laine pucken i målet efter ett skott från den blå linjen. I pausen gick lagen 2: 1 till Finland.

Det ryska landslaget startade den andra perioden med tre straffar i rad. I den första majoriteten ökade de finska hockeyspelarna sin ledning i poängen (3: 1). Men ryssarna visade karaktär. Bragins avdelningar gjorde mål i minoritet och slog sedan Finlands mål två gånger med en spelare till. Andrey Svetlakov, Pavel Kraskovsky och Vladislav Kamenev utmärkte sig. Men det var inte alla mål under perioden. Ryssarna gjorde också det femte målet. Målet gjordes av Alexander Polunin. Således överförde ryssarna vid andra paus från 1: 3-poängen siffrorna till resultattavlan till deras fördel - 5: 3.

Det finska landslaget började igen de sista tjugo minuterna aktivt, vilket resulterade i det fjärde målet mot ryssarna. Alexi Saarela utmärkte sig. Efter det missade målet ökade det ryska landslaget betydligt i spelet, allt oftare pressade ryssarna Finlands landslag till målet. I den 54: e minuten gjorde Radel Fazleev det sjätte målet mot finländarna.

Fram till sista visselpipan ändrades inte poängen på resultattavlan. Det ryska landslaget vann en svår seger över Finland med poängen 6: 4, visar karaktär och visar deras stridskvaliteter.