FIFA World Cup: Hur Spelet USA-Portugal Spelades

Den 22 juni möttes rivaler i grupp G. inom ramen för den andra omgången av fotbolls-världsmästerskapet. I den brasilianska staden Manaus gick USA: s och Portugals landslag in på arenan. Matchen var mycket viktig ur fördelningen av de sista platserna i gruppen, eftersom portugiserna förlorade det första mötet och amerikanerna kunde säkra sig till nästa etapp.

2014 FIFA World Cup: hur spelet USA-Portugal spelades

Början av spelet präglades av ett snabbt mål. Redan i matchens 5: e minut utnyttjade den portugisiska Nani den tröga amerikanerens försvar och öppnade poängen i mötet. 1 - 0 ledde snabbt portugiserna.

Efter denna händelse gick matchen i ett tyst läge, men det kan inte sägas att spelet ägde rum utan farliga ögonblick. Det är värt att erkänna att de amerikanska landslagsspelarna under första halvåret oftare hotade motståndarens mål. Amerikanerna sköt farligt på det portugisiska målet från långa avstånd flera gånger. Européerna försökte också attackera, men de kunde inte skapa superrollmoment. Tyvärr för de portugisiska fansen visade lagledaren och kaptenen Cristiano Ronaldo inte gnistrande fotboll.

Den första halvan av mötet avslutades med ett minimum av 1 - 0 till förmån för européerna, men man ansåg att de amerikanska spelarna inte skulle ge upp tre poäng så lätt.

Under andra halvåret tillade spelarna i det amerikanska landslaget betydligt. Amerikanerna började få mer och mer gynnsamma situationer för att göra poäng till européerna. Klockan för den senare ringde i den 55: e minuten, när Bradley mirakulöst inte gjorde mål. Portugals försvarare rensade bollen från mållinjen.

Cristiano Ronaldo fortsatte att visa sin oförberedelse för mästerskapet genom att spela. Kanske påverkade detta även andra portugisiska spelare. Som ett resultat ledde detta till att Jermain Jones på 64: e minuten kvitterade. Efter en hörnspark studsade bollen tillbaka till amerikanen som levererade det mest exakta slaget utanför straffområdet. Poängen blev lika.

På 81 minuter chockade de amerikanska spelarna fansen från det portugisiska laget för andra gången. Efter förvirringen i européernas straffområde studsade bollen in i fritt utrymme till den amerikanska spelaren, som gjorde en verifierad passning till Dempsey. 2 - 1 och det amerikanska laget är jublande. Det verkade som om amerikanerna inte skulle släppa fördelen. De hade fler chanser att göra mål, ibland såg de bättre ut på planen. Vi kan säga att Klinsman-laget förtjänade att vinna. Amerikanern saknade dock en hel del.

Domaren lade till 5 minuter till den ordinarie tidpunkten för matchen. Portugiserna försökte attackera, och dessa impulser belönades. När det var 30 sekunder kvar till slutet av mötet, hängde Ronaldo in i straffområdet, och Silvestre Varela utjämnade poängen med huvudet.

Slutresultatet i matchen är en strid 2 - 2, vilket inte kan passa Portugal. Nu måste européerna vinna stort mot Ghana och hoppas att Tyskland kommer att slå det amerikanska laget.