MFM-2015 Ishockey: Hur Spelet Tjeckien - Ryssland Spelades

Under de första timmarna av den nya Moskva-tiden 2015 i den kanadensiska staden Toronto spelade det ryska ishockeylaget den sista gruppspelet i World Youth Championship. Ryssarnas rivaler var hockeyspelarna i det tjeckiska landslaget.

MFM-2015 ishockey: hur spelet Tjeckien - Ryssland spelades

För Rysslands ungdomshockeylandslag från andra plats i grupp B till slutspelet i MFM-2015 var ryssarna tvungna att slå det tjeckiska landslaget. Matchen var dock långt ifrån det bästa sättet för ryssarna.

Den första farliga attacken utfördes av Bragins avdelningar, men de ryska hockeyspelarna misslyckades med att förverkliga en två-mot-en-utgång. Unga hockeyspelare i Tjeckien vände sig efter mötesinledningen till webbplatsen, vilket återspeglades i den slutliga statistiken om målskott. Tjeckarna kastade ryssarna 4 gånger (12 skott mot 3). Det logiska resultatet av den första perioden var Patrick Zdragls puck i den 12: e minuten. Det första segmentet av mötet avslutades med en minimal fördel av det tjeckiska landslaget.

Under den andra perioden försökte det ryska laget att agera mer aktivt mot motståndarens mål, men inget positivt observerades i vårt lags attackspel. Det fanns också problem i ryssarnas försvar, vilket ledde till den andra medgivna pucken. Pavel Zaha i den 25: e minuten ökade tjeckernas fördel. Därefter lyckades ryssarna få rätten till ett frikast. Men Ivan Barbashev utnyttjade inte situationen. Det är sant att den ryska anfallaren fortfarande lyckades bryta poängen under den andra perioden. I den 36: e minuten vann Barbashev tillbaka ett mål. Målet gjordes när vårt lag spelade majoriteten. Den andra perioden slutade med en tjeckisk fördel med minst 2: 1.

I den sista dvadtsatiminutke misslyckades ryssarna med att få tillbaka gapet i stället, tvärtom, under den sista perioden missade det ryska laget två gånger till. Patrick Zdragal på 43: e minuten ökade ledningen för det tjeckiska landslaget. Ryssarna släppte in matchens sista mål i ett tomt nät i sista minuten av mötet. Ondřej Kashe gjorde mål mot det tjeckiska landslaget. Slutresultatet i matchen är 4: 1 till förmån för det tjeckiska ungdomslaget.

Ryska landslagets nederlag från det tjeckiska laget gjorde det möjligt för ryssarna att bara ta tredjeplatsen i grupp B. Nu kommer de unga hockeyspelarna i USA: s landslag att bli rivaler på Bragins avdelningar i kvartfinalsteget.