"SKA" - "Lokomotiv". Kvartalnov Kommer Inte Att överraska Dig Med Någonting

Innehållsförteckning:

SKA är en rysk hockeyklubb från St Petersburg. Grundades 1946. Lokomotiv är en rysk hockeyklubb från Jaroslavl. Grundades 1959. I mars möts de två klubbarna på isen i slutspelet för Gagarin Cup.

SKA - Lokomotiv

Den 13, 15, 17, 19 mars kommer matcher mellan SKA och Lokomotiv-hockeylagen att äga rum.

SKA. Granskning av tidigare spel

SKA spelade den första etappen av slutspelet med Spartak osäkert. 6 matcher spelades mellan lagen för att avgöra vinnaren. Här är resultaten av matchen SKA - Spartak (0: 2; 2: 3; 5: 2; 3: 2; 2: 1; 2: 1). SKA hade problem i två matcher, och Alexander Kozhevnikov antog att Yaroslavsky Lokomotiv skulle vara favorit på mötena, eftersom SKA hade kaos i matchen och inget lag spelades.

I början av mötena med Spartak satsade observatörerna att SKA skulle riva de röda och vita i fyra matcher och inte märkte, men allt gick fel och var tvungen att spela 6 matcher för att hitta ledaren. Därför bör spelet med Spartak gynna SKA, de måste dra slutsatser och mobilisera, för det är bättre att gå igenom det första steget med problem och lära sig en lektion för att närma sig serien av spel med Lokomotiv mer ansvarsfullt.

Det första spelet ägde rum den 26 februari den här gången med 0: 2 "Spartak" blev ledare. Båda målen gjordes i den första tredjedelen av matchen, av R. Ganzl och M. Karsums.

Det andra spelet ägde rum den 28 februari. Först tog SKA initiativet med två mål i den andra tredjedelen av matchen. Författarna till puckarna R. Rukavishnikov och A. Barabanov. Men allt förändrades under den tredje perioden, Spartak gjorde tre mål och blev ledare för mötet, de gjordes av D. Kalinin, I. Talaluev, M. Karsums. Den tredje flög på fem sekunder innan slutet. Detta spel blev det mest spännande, det kom en intressant reaktion från bänken, det verkar som om de inte förstod vad som hände där alls. Den tidigare tränaren O. Znarka skulle ha höjt takten, börjat byta spelare och försökt ta initiativet, eller åtminstone göra resultatet av mötet oavgjort. Men Vorobyov kan förstås innan han tränade Metallurg i en mindre rotation och det var lite lättare att hantera. Och i SKA satte de särskilt press på tränarna, V. Bykov, A. Nazarov kunde inte stanna på klubben länge och O. Znarok, som skapade laget, blev en trött man.

Det tredje spelet var en vändpunkt. Det ägde rum den 2 mars. "Spartak" gör 2 mål, författarna A. Fedorov och A. Zlobin. SKA gör 5 puckar, författarna N. Gusev, V. Gavrikov, J. Koskiranta.

Det fjärde spelet ägde rum den 4 mars. I ordinarie tid gjordes 2 mål för varje lag, så det var övertid och SKA gjorde pucken, resultatet blev 3: 2.

Det femte spelet (6.03) slutade 2: 1 till förmån för SKA.

Det sjätte spelet (8.03) var det sista mötet med "rödvita" 2: 1 i ställningen för "SKA".

Bild
Bild

"Lokomotiv". Granskning av tidigare spel

Den första etappen Lokomotiv spelade mot Sochi. Sotji i KHL fem säsonger och träffades 18 gånger med järnvägen, 12 matcher var kvar hos Lokomotiv och därför ansågs de ursprungligen favoriter för mötet. Resultatet av 6 matcher (4: 3; 3: 0; 2: 3; 1: 3; 3: 0; 5: 2).

Det första spelet ägde rum den 25 februari, i början fanns inga farliga ögonblick, lagen tittade noga på varandra. Den första pucken gick in i målet i den åttonde minuten från "Sochi" anfallare K. Kapustin, var det andra målet igen från Yokipakka, "Lokomotiv" under de första tjugo minuterna kunde bara konvertera 1 mål, författaren S. Kronwall. Mötet var spänt och i huvudtiden var ställningen 3: 3. Allt bestämdes av övertid, det avgörande målet designades av N. Kovalenko.

Det andra spelet ägde rum den 27 februari med bara ett mål. 3: 0 till förmån för Lokomotiv. Författare: S. Kronvall, R. Rafikov, D. Apalkov.

Det tredje spelet ägde rum den 1 mars. Det var redan en vändpunkt här, för Lokomotiv var borta och förlorade 3: 2, i huvudtiden var ställningen 2: 2, den avgörande pucken drogs av Sochi-anfallaren Andrei Altybarmakyan.

Det fjärde spelet (3 mars) spelades igen i södra Ryssland och återigen misslyckades för Lokomotiv. Det var ett nyckelspel, om Lokomotiv vinner, skulle serien gå helt till Kvartalnov. Men initiativet avlyssnades av Sergei Zubov. Resultatet av mötet är 1: 3. Från de första minuterna av mötet attackerade "Sochi" bra och omvandlade 1 mål under den första perioden. I den andra perioden är ställningen 1: 2. I den tredje dvadtsatiminutke fick Lokomotiv en möjlighet att jämföra när B. Kozun sköt, men slog den släppta målvakten för Sotji.

Det femte spelet (5 mars) har redan ägt rum hemma och klubbens väggar har hjälpt. Slutresultatet är 3: 0, författarna till puckarna var: Kozun, Kayumov, Apalkov.

Det sjätte spelet (7 mars) spelades i Sotji, i föregående omgång vann Lokomotiv torrvinst. Nu är det bara ett möte kvar innan segern, och det äger rum, poängen är stor och segrande - 5: 2. I Sotji gjordes mål av Rosen och Bakosh på Lokomotiv: Misul, Kraskovsky (2 mål), Apalkov, Nakladal.

Lokomotiv visade ett bra resultat, men de tappar nu den bästa spelaren i första omgången av slutspelet. Kapten Staffan Cronvall med en benskada eliminerades före säsongens slut. Kronwall lyckades göra 3 mål mot HC Sochi och göra 3 assist. Under det sjätte mötet slogs han med en pucke utan framgång, och nu även om Lokomotiv passerar innan finalen har inte kaptenen tid att återhämta sig kommer A. Yelesin att spela på sin plats i matchen mot SKA.

Bild
Bild

Baserat på de första mötena är det uppenbart att motståndarna har ungefär lika krafter. SKA har en slack line-up, Lokomotiv har en pensionerad kapten, båda lagen spelade sex matcher mot de tidigare lagen. Förra gången som Lokomotiv slog SKA i slutspelet var 2014 och är redo att vinna igen och nu har den alla chanser.

De två första matcherna spelas, här är resultaten:

Det första spelet. Den 13 mars kl 19:30 ägde den första matchen av konferensens semifinaler rum i Sankt Petersburg. SKA gick in i isen oförändrad, för Lokomotiv A. Yelesin och E. Korotkov tog platsen för S. Kronvall och V. Kartayev. I den första dvadtsatiminutke fanns inga farliga ögonblick, bara ägarna ägde pucken lite mer. Under den andra perioden började SKA redan attackera, men poängen öppnades aldrig. Den tredje delen av spelet ägde rum i samma anda och ingen hade en klar fördel, de attackerade främst på distans. I den tredje perioden vid en tidpunkt förblir Lokomotiv i minoritet, och på 47 minuter gjorde David Rundblad pucken.

Det andra spelet ägde rum den 15 mars samtidigt, på samma plats. För”Jaroslavl” bestod det negativa ögonblicket inte så mycket i nederlag som i det faktum att de inte kunde kasta”järnvägsarbetarna” i målet. Och det är förmodligen varför i det andra mötet Lokomotiv släpper in 6 mål, men ändå gör 1 värderat mål. Först gjorde SKA mål, Maltsev gjorde det, lite senare gjorde Kayumov poäng och poängen var jämn. På detta följde fler och fler mål från Lokomotiv inte, SKA agerade vidare, författarna till följande mål var: Gusev, Byvaltsev, Koskiranta, Datsyuk, Tikhonov. Resultatet av mötet är 6: 1.

De kan ha förlorat i spelet, men inte i en kamp. I slutet kolliderade Alexander Yelesin och Nail Yakupov vid sidan, Yelesin slog ett par gånger med knytnäven, varefter de frigördes av domarna. Det finns ytterligare två möten före oss den 17 mars 19, och dessa två möten kommer att äga rum redan hemma med Yaroslavl, så kanske de inhemska murarna hjälper Yaroslavl i dessa två matcher?