FIFA World Cup: Hur Matchen Mellan Australien Och Nederländerna Spelades

Den 19 juni startade den andra omgången i grupp B vid världscupen. En match mellan landslagen i Nederländerna och Australien ägde rum i staden Porto Alegre. Spelet visade sig vara väldigt spännande och vackert. Matchen glädde många fans inte bara på arenan utan över hela världen. Åskådarna såg flera vackra bollar och mer än ett mål.

Avstralia - Niderlandy_

Efter att Nederländerna slog Spanien med en krossande 5 - 1-poäng, trodde många att spela med Australien inte skulle orsaka problem med ett enkelt trepoängsförvärv för Louis van Gaals anklagelser. Men spelet visade sig vara väldigt spännande.

I den 20: e minuten gjorde Arjen Robben sitt nästa höghastighetsstreck med en låg från mitt på fältet, gick in i straffområdet och skickade bollen i det nedre hörnet. Holländarna tog 1 - 0. Men glädjen i det nederländska landslaget var kortvarig. Inom en minut utjämnade Tim Cahill med ett fantastiskt mål. Den australiska anfallaren svarade på en gångjärnspassning i straffområdet och sköt in i porten. Bollen träffade tvärstången med monströs kraft och passerade den omhuldade linjen. Detta mål blir ett av de vackraste målen i turneringen. En jämn poäng blinkade på resultattavlan.

Efter att målet var gjort hade australierna sina chanser att göra mer, vi kan säga att spelet var lika. Poängen ändrades dock inte före pausen.

Under andra halvåret såg publiken igen flera mål. De första som utmärkte sig var australierna. På 54 minuter från straffpunkten tog Mile Edinak fram representanterna för den gröna kontinenten. Australien ledde 2 - 1, och det var redan en sensation. Men det nederländska landslaget har sina egna fantastiska artister. Så Robin van Persie fick det andra målet på 58 minuter. Detta mål var redan det tredje i turneringen för Robin och han hamnade i denna indikator med Arjen Robben och Thomas Müller.

På 68 minuter skickade Memphis Dupai det tredje målet i Australiens mål med en spark utanför straffområdet. Holländarna kom fram. Det är anmärkningsvärt att australierna i föregående målattack nästan slog porten själva. Slutresultatet ändrades inte förrän den slutliga visslingen.

Nederländerna får 6 poäng efter två matcher och toppar grupp B-ställningen vid VM. Och det australiensiska landslaget förblir utan poäng efter två matcher, även om deras spel med Holland var mycket högkvalitativt och intressant.