FIFA World Cup: Hur Matchen Mellan Kamerun Och Kroatien Spelades

I grupp B vid VM i Brasilien den 18 juni ägde sig en andra omgångsmatch mellan landslag i Kamerun och Kroatien. Staden Manaus accepterade spelet av motståndare som inte längre hade rätt att göra ett misstag. Resultatet av matchen blev en rutin som tittarna på "Amazonia" -arenan kunde se med sina egna ögon.

Pozor_Kameruna_

Landslag i Kroatien och Kamerun förlorade sina första matcher vid VM i Brasilien. Den förra förlorade för Pentacamps och den senare för mexikanerna. I andra omgången behövde lagen definitivt vinna för att fortsätta kampen för att nå slutspelet.

Matchen började med attacker från Kamerun. Det fanns dock inte tillräckligt med afrikaner under lång tid. Redan i den 10: e minuten fick de bollen i sitt eget nät. Efter en strålande passning i straffområdet skickade Ivica Olic bollen i afrikanernas nät. Efter det hade kroaterna några fler chanser att göra mål, men detta hände inte under första halvlek.

Kamerun attackerade svagt, det visade sig lite i frontlinjen. De heta afrikanska killarna började bli nervösa, vilket resulterade i att Song för Mandjukics slag avlägsnades i en ofarlig situation mitt på fältet.

Andra halvan hölls helt med den kroatiska fördelen. Den 48: e minuten organiserades den andra bollen. Ivan Pershich avlyssnade en felaktig passning från Kamerun-målvakten, rusade längs flanken och slog lugnt in i straffområdet. 2 - 0. Nu verkade det som om Kamerun inte hade någon chans alls. Och så hände det.

Mario Mandzukic gjorde ytterligare två gånger (på 61 och 73 minuter), efter att ha utfärdat det sista nederlaget 4 - 0. Först gjorde anfallaren bollen med huvudet efter en hörna och spelade sedan på mål.

Kamerun hade bara några få chanser under andra halvlek, men de lämnades inte uppfyllda. Fallet slutade också med det faktum att kamerunerna nästan rev sönder varandra på planen. Assu-Ekotto började kollidera med Mukanjo. Det bör också noteras att kamerunerna fick tre röda kort under andra halvlek och avslutade spelet med en grupp på sju.

Kroater får de tre första poängen i turneringen. Nu bestäms ödet för att lämna grupp B för européerna i matchen mot Mexiko.