FIFA World Cup: Hur Var Matchen Mellan Chile Och Australien

13 juni (brasiliansk tid) i staden Cuiaba på Pantanal-arenan ägde rum den andra matchen i första omgången i grupp B mellan landslagen i Chile och Australien. Denna match var en av de viktigaste för dessa landslag när det gäller att fortsätta kampen för att nå slutspelet.

2014 FIFA World Cup: hur var matchen mellan Chile och Australien

Världsmästerskapet får gradvis fart, landslagen spelar in med varje match. Fotbollens kvalitet och dess intensitet kan mycket väl glädja neutrala fans. Det här är de känslor som matchen mellan Chile och Australien väckte.

Under de första 15 minuterna av spelet krossade chilenarna australierna. Vid matchens 14: e minut gjorde sydamerikanerna två mål mot det australiensiska landslaget. Debilen för chilenarna i turneringen gjordes av Barcelonas anfallare Alexis Sanchez, och två minuter senare gjorde han en assist. Valdivia skickade bollen under ribban med ett utmärkt skott från linjen. 2 - 0 och Chile är jublande.

Efter målen fortsatte chilenerna att med säkerhet kontrollera bollen, men efter en av toppserverna spelade Tim Cahill en boll med huvudet. Det hände 35 minuter in i första halvlek. Det måste erkännas att Australiens mål inte bara var oviktigt utan det fanns inte ens förutsättningar för målet för det chilenska landslaget.

Den andra halvan av matchen hölls i brottning. Australien kände att det kunde rädda matchen. Detta bestämde australiensernas aktivitet. Det var emellertid inte möjligt att träffa sydamerikanernas port, tvärtom, ersättare Jean Bosejour, som redan var i den fasta tiden, satte slutresultatet med ett skott i portens yttersta hörn. Chile vinner 3 - 1 och jämför med Nederländerna i poäng efter första omgången.

Nästa match mellan chilenarna och Spanien kommer att göra en enorm skillnad i fördelningen av de slutliga platserna i grupp B.