FIFA World Cup: Hur Var Matchen Belgien - Ryssland

För ryska fotbollsfans var spelet med belgierna vid VM i Brasilien en av de mest efterlängtade. På den berömda arenan i Rio de Janeiro försökte ryska fotbollsspelare uppnå seger över en formidabel rival för att fortsätta kampen för att nå slutspelet.

2014 FIFA World Cup: hur var matchen Belgien - Ryssland

På Maracanã-stadion spelade det ryska landslaget sin andra match vid VM i Brasilien. Ryssarnas rivaler var belgierna - ledarna för kvartetten N. Spelet var mycket viktigt för båda lagen. Det ryska laget behövde visa allt det kan för att uppnå önskat resultat. Ryssarna behövde en seger. Det var hon som skulle lämna en god chans att lämna gruppen. Men ryska fans upplevde återigen negativa känslor.

Början av spelet var för det belgiska landslaget. Först efter matchens tio minuter lugnade ryssarna sig och började åtminstone på något sätt kontrollera bollen. Belgien var emellertid det dominerande laget när det gäller apparatkontroll under hela halvan. Under den första halvan kunde ryssarna inte skapa målchanser, men flera långdistansskott på belgiernas skott kan urskiljas. Målvakt Courtois avböjde bollarna, men tyvärr för de ryska fansen var det inte rätt person som kunde avsluta bollen.

Belgierna försökte attackera positionellt. Det fanns flera farliga skott och chanser vid porten till det ryska landslaget, men den första halvan av mötet slutade med noll.

Efter pausen fick det ryska landslaget lägga till, men detta hände inte. Ibland var intrycket att de ryska spelarna helt enkelt inte hade tillräckligt med klass. Belgierna å andra sidan försökte attackera mer och mer farligt. Under de sista 15 minuterna av mötet pressade Belgien Ryssland. Skarpa attacker följde varandra. Det måste erkännas att belgierna helt enkelt var bättre på fotbollsplanen. Det verkade som om ett mål bryggde.

Först, efter frisparken, räddade skivstången ryssarna. Fans från båda lagen tog tag i huvudet - vissa av frustration, andra av insikten att den här gången deras favoritlag hade förlåtits. Men Ryssland överlevde inte. I 88 minuter skickade Divok Origi bollen i nätet. Ryssarnas försvar slogs helt enkelt sönder i straffområdet, vilket ledde till en Origi-strejk utan motstånd från 9 meter. Akinfeev var maktlös. Belgien ledde 1 - 0.

I slutet av matchen hade ryssarna varken styrka eller tid att återhämta sig. Domarens sista visselpipa fixar det ryska landslagets offensiva nederlag med ställningen 0 - 1. Belgien får 6 poäng och förblir i ledare för grupp N. Ryssarna har fortfarande ett spel med Algeriet. Capellos avdelningar har fortfarande teoretiska chanser att komma ut ur gruppen.