Hur Var Matchen Ryssland-Tjeckien Vid EM

En stor seger över de tjeckiska fotbollsspelarna i början av turneringen gjorde det möjligt för lagets fans att räkna med det ryska landslagets framgångsrika resultat vid Euro 2012. Tyvärr var dessa förhoppningar inte avsedda att förverkligas.

Hur var matchen Ryssland-Tjeckien vid EM 2012

I början av matchen såg de tjeckiska landslagsspelarna mer aktiv ut än våra spelare, hade mer bollinnehav och pressade när den förlorades. Men snart ryssarna koncentrerade sig, genomförde en bra attack, som slutade i en hörnspark. Från det ögonblicket övergick initiativet till anklagelserna från Dick Advocaat.

Vändpunkten för hela matchen var avsnittet vid 16: e minuten. Dzagoev snappade upp bollen mitt i fältet, gick elegant förbi de tjeckiska spelarna och gjorde en passning till högerflanken till angriparen Kerzhakov. Alexander slog genast motståndarens mål. Sportprojektilen träffade tvärstången och studsade på Alan, som flyttade till straffområdet i tid. Cech tvingades ta ut bollen ur sitt eget mål, ställningen var 1: 0.

Efter det här avsnittet fick våra spelare möjlighet att spela mer på kontringar, att bryta sig in i fria zoner på motståndarnas planhalva. Roman Shirokov utnyttjade detta efter Arshavins överföring och satte slutresultatet för första halvlek vid 25: e minuten av mötet - 2: 0.

Början av andra halvlek påminde om de första minuterna av matchen - Tjeckerna var mer aktiva, men nu krävdes detta redan under mötet. Fotbollsspelarna i det ryska landslaget pressade mot sitt mål, som skickligt användes av motståndaren. Långväga överföring av bollen lämnade Malafeev nästan ensam med Vaclav Pilarzh, som inte missade sin chans att göra mål. Ställningen blev 2: 1, ryssarnas bekväma fördel försvann och det tjeckiska landslaget inspirerades.

Närmare matchens sista kvartal började båda lags spelare bli trötta. Det tjeckiska landslaget, efter att ha uppnått inget mer, saktade ner. Dessutom gissade Dick Advocaat rätt med en ersättare och släppte Pavlyuchenko istället för Kerzhakov. Snart blev Roman författare till en assist för Dzagoev, som gjorde en dubbel.

Tre minuter senare kunde Pavlyuchenko utmärka sig tack vare individuella åtgärder och gjorde ett vackert mål. I den 85: e minuten gjordes ytterligare en förändring som gjorde det möjligt för Kokorin att komma in på fältet. Ställningen 4: 1 återspeglade helt kraftbalansen på fotbollsplanen.