FIFA World Cup: Hur Frankrike Besegrade Schweiz

Den brasilianska staden El Salvador blev hedrad att vara värd för en match mellan Frankrikes och Schweiz landslag i andra omgången av fotbolls-världsmästerskapet. Båda lagen vann segrar i början av turneringen, så den utvärderade matchen var viktig med tanke på kampen om förstaplatsen i E-kvartetten vid FIFA World Cup.

2014 FIFA World Cup: hur Frankrike besegrade Schweiz

Matchen mellan Frankrikes och Schweiz landslag har blivit det mest produktiva hittills i turneringen. Totalt gjordes sju mål i matchen.

Franskarna var solister under första halvlek. De började aktivt och lyckades göra mål två gånger i den 18: e minuten. Först, efter en hörnspark, gjorde han ett mål av Olivier Giroud i den 17: e minuten, och en minut senare upprörde Blaise Matuidi återigen den schweiziska målvakten. Frankrike ledde 2 - 0 och gjorde det enkelt och naturligt. Snart fick världsmästarna 1998 en straff, men Benzema kunde inte göra det tredje målet - först räddade målvakten och sedan slog den franska landslagsspelaren ramen på mållinjen. Denna händelse skulle uppmuntra schweizarna, men i stället missade de mer. I flera passningar organiserade fransmännen en snabb kontring i 40: e minuten, som slutade med ytterligare ett mål. Distinguished Mathieu Valbuena. Således har fransmännen redan säkrat en bekväm fördel i pausen.

Andra halvan började också glatt. Det gjordes ännu fler mål. Först gjorde fransmännen två gånger efter att ha utfärdat ett helt oanständigt resultat - 5 - 0. Benzema, efter en mirakulös passning av Pogba, gjorde sitt tredje mål på 67 minuter och hamnade i turneringens bästa målskyttar. Och i den 73: e minuten besviken Sissoko äntligen alla fans i Schweiz.

I slutet av matchen såg publiken ytterligare två bollar. Det är sant att nu har schweizarna utmärkt sig. Först sparkade Blerim Dzhemili med en frispark ett mål. Detta hände vid 81 minuter. Sedan, sex minuter senare, lyckades schweizarna göra mer. Målet visade sig vara väldigt vackert. Granit Jaka, efter en utmärkt passning från skärpedjupet, skickade bollen i mål med första touch i flygning. Således sötade schweizarna bitterhetens nederlag, men slutresultatet på resultattavlan 2-5 kan inte vara tillfredsställande för dem.

Frankrike får sex poäng och blir ensam ledare för grupp E efter två omgångar, Schweiz har tre poäng kvar.