FIFA World Cup: Hur Var Matchen Ecuador - Frankrike

Den 25 juni spelade det franska landslaget sin sista match i gruppspelet vid FIFA World Cup. Européernas rival i kvartett E var spelarna i det ecuadorianska laget.

2014 FIFA World Cup: hur var matchen Ecuador - Frankrike

Ecuadors sbona behövde en vinst eller oavgjort för hopp om att fortsätta kampen i slutspelet. Samtidigt fick sydamerikanerna hoppas på ett gynnsamt resultat av parallellmatchen mellan Schweiz och Honduras. Fransmännen, efter att ha löst problemet med att nå nästa etapp i världscupen, satte sig på planen långt från startuppställningen. Kanske var detta anledningen till européernas något bleka spel.

Första halvan var tråkig. Lagen skapade några farliga ögonblick. Det måste erkännas att fransmännen var överlägsna sina motståndare i procent av bollinnehavet, men detta gav Didier Deschamps lag inget. Ecuadorianerna försökte ibland snabbt motangripa.

Från första halvlek kan du bara komma ihåg två farliga ögonblick vid motståndarnas mål. Först sparkade Pogba efter en hörna farligt med huvudet, men den ecuadorianska målvakten räddade sitt lag, vilket speglade slaget. Ecuadorianer i en av attackerna efter flankbågen störde Frankrikes målvakt, men även då hamnade bollen inte i mål. Den ecuadorianska spelaren stängde passet med huvudet, men publiken såg aldrig målet.

Under andra halvåret kommer jag ihåg borttagningen av den ecuadorianska kaptenen Antonio Valencia i 50: e minuten. Men redan innan det, strax efter början av halvlek, kunde fransmännen ha gjort mål, men stolpen spelade för den sydamerikanska målvakten.

Efter att ha fått en fördel började det europeiska laget att attackera med stora styrkor, men detta gav inte publiken glädje från de mål de såg.

Resultatet av mötet är 0 - 0. Dessa siffror på resultattavlan återspeglar fullständigt detaljerna i matchen, där åskådarna på arenan i Rio de Janeiro såg få vackra attacker av hög kvalitet.

Fransmännen tar första platsen i grupp E med sju poäng, och Ecuador är på väg hem när Schweiz vann sin match mot Honduras.