FIFA World Cup: Hur Frankrike Hanterade Honduras

Den andra matchen i grupp E vid VM i Brasilien ägde rum i staden Porto Alegre den 15 juni. Landslagen i Frankrike och Honduras tävlade på Beira Rio-stadion. Fotbollsexperter uppgav att européerna i detta par i spelet borde ha visat en signifikant skillnad i klass. Och så hände det på den gröna gräsmattan på stadion.

francia_gonduras

Få trodde att det honduranska landslaget kunde erbjuda fransmännen lika fotboll. Men efter de senaste händelserna i Uruguay-Costa Rica-matchen kunde neutrala fans fortfarande hoppas på ett mirakel. Men det hände inte.

Hela första halvan på planen var ett lag - Frankrike. Honduras gjorde just det. som behöll försvaret. Jag måste säga att det lyckades till någon tid. Under de första 25 minuterna träffade fransmännen tvärstången två gånger, attackerade skarpt men kunde inte göra mål. Först i slutet av första hälften av mötet, med fransmännens totala fördel, skedde målet. Det gjorde Karim Benzema i den 45: e minuten från straffpunkten. För brott i straffområdet på Pogba Field fick en honduransk spelare utvisning. Efter att målet var gjort blev det klart att det inte skulle bli något mirakel.

Andra halvan fortsatte i ännu skarpare attacker från Frankrike, och de senare rivalerna tänkte inte ens på att attackera. Du kan bara komma ihåg ett skott i mål för den franska målvakten.

På 48 minuter stänger Karim Benzema vackert det perfekta passet med en knapptryckning. Bollen träffar bortre stolpen och studsar sedan in i målvaktshanden och passerar först det omhuldade bandet. Statistik tog den andra bollen från Benzema och gjorde ett självmål. Huvudevenemanget var dock ökningen av räkningen. 2 - 0 Frankrike ligger framför.

Huvudstjärnan som attackerade Frankrike fortsatte att hota motståndarens mål. Resultatet var Benzemas tredje mål på 72 minuter. Det var redan en rutin. Resultatet blir 3 - 0 och Frankrike är jublande. I slutet av spelet fanns det fortfarande ögonblick för världsmästarna 1998, men publiken såg inte fler mål.

Den slutliga krossande poängen var ett bevis på en ganska enkel seger för fransmännen. Deras klass drabbades, och detta kunde inte orsaka svårigheter med "repressalierna" över Honduras.