FIFA World Cup: Hur Spelet Spelades Japan - Grekland

Den 19 juni var staden Natal värd för nästa match i världscupen i grupp C. Inom andra omgången möttes lagen i Japan och Grekland. Båda lagen förlorade i VM-debut i Brasilien, så den andra omgången var mycket viktig för varje lag.

2014 FIFA World Cup: hur spelet spelades Japan - Grekland

Spelet började lugnt. Varken japanerna eller grekerna planerade att omedelbart undertrycka motståndaren. Tittaren hade ett sådant intryck efter matchens första minuter. Om det fanns ett tränarmål för en snabb boll lyckades uppenbarligen inte båda lagen att uppfylla det. Jämfört med andra matcher på dagen var det här spelet tråkigt. Det var få farliga ögonblick.

Hjälten i första halvlek var domaren som tog bort kapten för det grekiska landslaget Katsouranis i slutet av 45-minuter för två gula kort. Av de farliga ögonblicken kan du komma ihåg Hondas frispark, men den grekiska målvakten var på plats och reflekterade bollen från japanerna.

Lagen lämnade till pausen med en nollpoäng, vilket inte kunde behaga något lag.

Under andra halvlek hade japanerna fördelen i farliga ögonblick. Men man kan utmärka Hekas nick på 60 minuter efter en hörnspark. Den japanska målvakten räddar laget. Då skapade asiater akuta situationer. Så på den 68: e minuten lyckades Okubo inte komma in i det tomma nätet från ett par meter efter en bra passning. Det var det bästa ögonblicket i hela matchen. En monströs misstag och nollor finns kvar på resultattavlan. Lite senare, på 71 minuter, missar japanerna igen chansen att göra mål. Uchida missade målet från flera meter.

Slutresultatet i matchen var 0 - 0. Detta resultat passade inget lag. Grekerna och japanerna vinner en poäng vardera och har bara minimala chanser att kvalificera sig från gruppen.