Ryssland - Sydkorea: Vad Publiken Såg I Cuiaba

För många ryska fotbollsfans började världscupen verkligen först den 17 juni, när det ryska landslaget kom in på fältet i den brasilianska staden Cuiaba för att spela sin första match mot Sydkorea. Det var det sista spelet i första omgången i N.

Rossiya - Koreya_

För ryska fotbollsfans visade sig spelet vara mycket nervöst och spänt, och neutrala fans var uppriktigt uttråkade på läktaren. Matchen började mycket långsamt. Kanske hettan som regerade på banan hindrade spelarna från att visa sin fulla attackpotential. Du kan dock inte skylla allt på vädret.

Efter de första matcherna i alla grupper i VM kan man dra slutsatsen att lagen är indelade i mycket skickliga, skickliga och svaga. Det är svårt för en neutral betraktare att säga vilken grupp som ska klassificera Ryssland och Sydkorea. Det är dock värt att nämna att åskådarna på läktaren och vid TV-apparaterna förväntade sig mer. Spelet var inte en riktig fotbollsfest och fest. Det var strikt arbete på planen, spelarna gav all sin styrka, men båda lagen lyckades inte skapa i första halvlek. Sällsynta långdistansskott, korsningar från uppsättningen gav inte det önskade resultatet till vare sig det ena eller det andra. Som ett resultat brann sorgliga nollor på resultattavlan vid pausen.

Efter pausen ökade inte takten. Det första farliga slaget mot målet gjordes av ryssarna. Den sydkoreanska målvakten parerade bollen efter att ha sparkats utanför straffområdet. Koreanerna svarade in natura. Igor Akinfeev kämpade för att slå bollarna efter kraftfulla långdistansangrepp. Det verkar som om ingenting förutsåg det ryska landslagets problem, men i den 68: e minuten levererar Lee Kyung Ho ytterligare en långväga strejk, och målvakten för det ryska landslaget gör ett monsterfel. Bollen glider ut ur Akinfeevs händer och korsar förrädiskt mållinjen. Koreanerna tog 1 - 0.

Det ryska landslaget blev mer aktivt efter det medgivna målet. Ryssarna började attackera med stor önskan. Det är möjligt att byten efter 60 minuter spelade en viktig roll i matchen. Dzagoev och Kerzhakov dök upp på planen. Det var de som var tvungna att ta på sig ledarbördan i det ryska lagets attackerande impulser. Lyckligtvis fungerade ersättarna.

På 74 minuter jämför Kerzhakov poängen efter att ha träffat Dzagoev och det liv och rörelse i målvakten. 1 - 1 - Ryska fans mår bättre. Först efter det såg publiken ryssarnas verkliga önskan att gå framåt. De lyckades dock inte göra ytterligare ett mål. Man bör erkänna att ryssarnas attacker saknade intelligens, kreativitet och skicklighet.

Slutresultatet för mötet - 1 - 1. Denna dragning blev den tredje i turneringen. Ryssland och Sydkorea vinner en poäng vardera och ligger lika med 2: a och 3: e plats i Grupp H, vilket ger ledningen för det belgiska landslaget.