VM Om Fotboll: Hur Var Matchen Sydkorea - Algeriet

Den 22 juni, i kvartett N, som en del av andra omgången av fotbolls-VM i Brasilien, möttes rivalerna från det ryska landslaget i gruppen. Sydkoreas och Algeriets landslag gick in på arenan i Porto Alegre.

VM 2014 om fotboll: hur var matchen Sydkorea - Algeriet

Få av fotbollsexperterna kunde ha föreställt sig en sådan utveckling i matchen. Detta spel gav många positiva känslor till ett neutralt fan, liksom en älskare av rysk fotboll.

Under första halvlek såg tittarna det fantastiska algeriska laget och det motbjudande laget i Sydkorea. Det var en känsla av att det afrikanska laget var flera gånger överlägset sina rivaler när det gäller nivån på organisationen av spelet. Den 26: e minuten av mötet, efter en verifierad passning från skärpedjupet, bröt den algeriska Islam Slimani igenom till koreanernas mål och öppnade poängen i matchen. För Algeriet var detta evenemang redan det andra i turneringen, vilket i sig är en helgdag för afrikaner. I den första matchen med Belgien var det det algeriska laget som öppnade poängen.

Några minuter senare, efter en hörnspark, fördubblade afrikanerna sin ledning. I den 28: e minuten gjorde Rafik Halish mål. Det afrikanska laget ledde 2 - 0.

Det bör noteras att koreanerna gjorde många misstag under första halvåret. Asiaterna höll inte bollen alls, det fanns felaktiga pass på deras halva av fältet. Allt detta ledde redan under de första 45 minuterna och till det tredje inlämnade målet. Abdelmumen Jabu upprörde asiaterna igen efter 38 minuter. I slutet av hälften besegras koreanerna. De är deprimerade och överväldigade. Åskådare ser ett helt annat Korea, som de är vana vid, och det algeriska laget har visat sig vara ovanligt starkt.

Första halvlek avslutades med 3 - 0 till afrikanernas fördel.

Koreanerna gick in i andra hälften av mötet med ett helt annat team. Det fanns en känsla av att lagen hade bytt roll - nu kunde de afrikanska spelarna inte meningsfullt korsa fältets mitt och koreanerna pressade på motståndarens mål. Resultatet var ett mål från koreanerna i 50: e minuten. Song Heung Min utmärkte sig.

Denna framgång inspirerade asiaterna. De fick några fler chanser att göra mål men lyckades missa en kontring där algerierna igen utmärkte sig. På 62 minuter skickar Yasin Brahimi, efter en serie korta, exakta passningar utanför straffområdet, bollen in i portarna till det sydkoreanska landslaget och återställer gapet till tre mål. 4 - 1 - sådana siffror tänds på resultattavlan för stadion. Men det var inte alla mål i spelet.

Koreanerna gjorde mål igen. På 72 minuter minskar Gu Ja Chol igen klyftan mellan rivalerna. 4 - 2 före Algeriet. Under den återstående tiden försökte koreanerna göra mer, skapade farliga ögonblick vid afrikanernas portar, men matchen slutade med en fördel med Algeriet med två mål.

Det slutliga resultatet av mötet är 4 - 2 till förmån för Algeriet. Samtidigt bör det nämnas att alla lag från grupp H behåller sina chanser att fortsätta kampen i slutspelet i turneringen.