America's Cup 2016: Recension Av Spelet Ecuador - Haiti

Haiti-landslaget var en tydlig underdog vid Copa America 2016. Efter att ha förlorat båda de första matcherna i grupp B, mötte haitierna i sitt sista möte spelarna i Ecuador, för vilka en seger kunde ha formaliserat en utgång till slutspelet.

America's Cup 2016: recension av spelet Ecuador - Haiti

Spelarna i det ecuadorianska landslaget började spelet mer aktivt. Redan under de första tio minuterna av mötet skapade ecuadorianerna flera farliga ögonblick vid portarna till Haiti-landslaget. Och redan i 11: e minuten var den första bollen i nätet. Christian Noboa gjorde en exakt passning till Enner Valencia, som slog haitiernas mål utanför straffområdet och öppnade poängen i matchen. Ecuadors landslag tog ledningen 1: 0.

Den 20: e minuten fungerade Enner Valencia som assistent. Efter sin baldakin i straffområdet färde Haimen Iovi lätt bollen i det tomma nätet. Ecuadors landslag formaliserade snabbt sin fördel till två mål.

Resultatet ändrades inte förrän i slutet av första halvlek. Det är dock värt att notera att Haiti-landslaget som representeras av Jerome skulle kunna spela ett mål i den 28: e minuten. Tvärstången tog sitt slag.

Under andra halvåret ökade ecuadorianerna sin poängfördel. Christian Noboa, välkänd för ryska fans, tog i den 57: e minuten ställningen till en krossande - 3: 0 till förmån för Ecuador.

I den 78: e minuten gav Enner Valencia sin andra assist i matchen. Den här gången hjälpte han sin bror Antonio. Ställningen 4: 0 var slutresultatet för mötet mellan Ecuador och Haiti.

Ecuadorianernas seger förde detta lag till andra plats i grupp B. Samtidigt gjorde det brasilianska landslaget, som förlorade mot peruerna i den andra matchen i samma grupp, inte alls i slutspelet.

I kvartfinalen kommer det ecuadorianska landslaget att möta turneringsvärdarna - USA: s lag, och haitierna lämnar turneringen efter tre nederlag.