Granskning Av Matchen Olympiacos - Krasnodar Den 21/08/2019

FC Krasnodar representerar Ryssland i Champions League 2019. Och nästa rival med klubben var det grekiska Olympiacos. Den första striden ägde rum i Grekland. Du kan läsa om alla händelser i matchen i denna recension.

Granskning av matchen Olympiacos - Krasnodar den 2019-08-21

Förra säsongen tog FC Krasnodar från staden med samma namn tredje plats i det ryska fotbollsmästerskapet och fick rätten att representera Ryssland i Champions League. Den ryska klubbens första rival var portugisiska Porto. Efter att ha vunnit totalt tog Krasnodar vidare. Nästa rival i laget var grekiska Olympiacos. Krasnodars fans hoppades på ett positivt resultat av tvåomgångsmatchen. Vid en seger kom den ryska klubben in i gruppspelet i Champions League.

På onsdagskvällen spelade Grekland den första av två schemalagda matcher mot Olympiacos. Krasnodar gick in på fältet med följande komposition - Safonov, Ramirez, Fjoluson, Spayich, Petrov, Namli, Cabella, De Vilhena, Wanderson, Kambolov, Berg.

Från de första minuterna gick spelet inte till den ryska klubben. Krasnodar-spelare gjorde många misstag i förbifarten och närmade sig sällan motståndarens mål. Olympiacos agerade mer självsäkert och slog ofta Matvey Safonov på mål. Målvakten har fångat eller slagit många bollar. Men i den 30: e minuten lyckades anfallaren från den grekiska klubben Guerrero med en utmärkt spark i hörnet av målet och ställningen blev 1: 0 till värdarna. Jämförde dessa ögonblick på Krasnodar, Remy Cabella skadades och det fanns en tvingad ersättare. Istället gick Christopher Olsson in på fältet.

Dessutom kunde Olympiacos ha gjort mål under första halvlek. Men i vissa avsnitt hade Krasnodar bara tur. I attacken kom den ryska klubben inte ihåg för något anmärkningsvärt under första halvåret. Det kom bara ett farligt slag från Wanderson.

Under andra halvlek blev Krasnodar bättre offensivt. Men laget var väldigt trött och i försvaret agerade de inte så samlade. Till och med byten kunde inte ändra förloppet för den misslyckade kampen. Men Olympiacos spelade ersättaren till fullo. Den anfallande fotbollsspelaren Rangelovich gick in på planen och efter några minuter kritiserade han två mål på en gång. Först ökade han fördelen med Olympiacos till två mål på 78 minuter och sedan på 85 minuter tog han saker till ett nederlag. Den sista punkten i matchen sattes av mittfältaren Podense, som gjorde det fjärde målet mot Safonov i den 89: e minuten.

Således avslutades mötet med Krasnodars nederlag med poängen 4: 0. Returmatchen kommer att äga rum en vecka senare i Krasnodar, men efter den första matchen är det ganska svårt att förvänta sig ett mirakel från det ryska laget. Olympiacos spelade mycket bättre och förtjänade att vinna. Krasnodar fotbollsspelare var inte redo för de avgörande matcherna i Champions League. De har inte tillräcklig erfarenhet av sådana möten. I händelse av ett nederlag totalt kommer Krasnodar att gå till gruppspelet i Europa League.