Hur Var Matchen Mellan Anji Och CSKA För Europa League

I de sista matcherna i Europa League i slutspelet hade CSKA de bästa chanserna bland ryska lag. När allt kommer omkring slutade det första spelet med den svenska klubben AIK inte bara med en 1: 0-seger för armélaget, utan ägde också rum på ett utländskt fält, i Stockholm.

Hur var matchen mellan Anji och CSKA för Europa League

Med tanke på resultatet av bortemötet, liksom den ganska mogna fotboll av hög kvalitet som armélaget visade på senare tid, ansågs CSKA vara den klara favoriten före returmatchen. Och om vi lägger till denna faktor "hemväggar" och deras hårda stöd, tycktes ryssarnas framgång i summan av två möten vara nästan 100%.

Ack, tydligen spelade detta förtroende ett grymt skämt med armélaget. Annars är det svårt att förklara hur redan i början av matchen i 6: e minuten ett grovt misstag gjordes i försvaret, vilket resulterade i att spelaren från det svenska laget Ampos Karikari fritt sköt ryssarnas portar. 1: 0 - svenskarna tog ledningen. En sådan oväntad, nedslående start inspirerade AIK-spelarna: trots allt blev den uppgift som bara verkade nästan omöjlig att göra plötsligt ganska verklig. CSKA-spelare, tvärtom, detta mål bröt bokstavligen psykologiskt. De hade trots allt en överväldigande territoriell och spelfördel, skapade många farliga ögonblick, tillförde nästan trettio skott på svenskarnas mål, varav tio var på mål! Men bollen, som förtrollad, flög inte envis i nätet.

Och redan i stopptid gav svenskarna en hörna, och det andra skottet på vårt mål, som kom på mål under hela matchen, ledde till det andra målet! Med en 2-0 ställning till deras fördel, gick de jublande svenskarna tillbaka till Stockholm, medan CSKA, tyvärr, hoppade av Europa League-tävlingen. Både spelarna i vårt lag och dess fans var helt enkelt chockade.

Vårt andra team, Anji från Makhachkala, tvärtom gjorde fansen glada. I returmatchen mötte hon i den holländska staden Alkmaar med den lokala klubben A3. Det första spelet, som ägde rum i Ryssland, slutade med Makhachkala-invånarnas seger med 1: 0. Guus Hiddinks anklagelser hade väl råd att spela bort för att hålla poängen, gå i försvar och ibland genomföra skarpa kontringar. Våra spelare gjorde dock två obesvarade mål under första halvlek, och efter pausen gjorde de tre ytterligare, vilket gjorde att resultatet blev förödande. 5: 0 är mer än en övertygande seger, och även på ett utländskt fält!

Således vann "Anji" tillsammans med ett annat ryskt lag (Kazan "Rubin") slutspelet, och nu kommer dess spelare att sträva efter seger i gruppspelet. CSKA och Dynamo kom tyvärr inte dit.