FIFA World Cup: Hur Colombia - Grekland Slutade

Matcher i kvartett C vid FIFA World Cup i Brasilien startade den 14 juni. Det första spelet i gruppen ägde rum i staden Belo Horizonte på Mineirao-stadion. I närvaro av 57 000 åskådare spelade det colombianska landslaget med det grekiska landslaget.

2014 FIFA World Cup: Hur Colombia - Grekland slutade

Matchen började med attacker från det colombianska landslaget. Höga hastigheter, pressande och önskan att göra en snabb boll - allt detta sågs tydligt i sydamerikanernas attackerande impuls. Resultatet av en sådan start var ett tidigt mål av Pabla Armero i 5: e minuten mot det grekiska laget. Efter en elegant kombination skickade den colombianska försvararen bollen i målet utanför det grekiska straffområdet.

Efter att målet var gjort släppte colombianerna något grepp, och den första halvan slutade med en minimal fördel för sydamerikanerna.

Under andra halvåret gjorde det grekiska landslaget lite i attacker, trots att européerna behövde återhämta sig. Colombia spelade i rad och gjorde inte stora ansträngningar för ett andra mål. Målet skedde dock. Den argentinska River Plate-spelaren Teofilo Gutierrez skickade den andra bollen i nätet för det grekiska laget. Det hände i den 58: e minuten av spelet.

Efter ytterligare en medgiven boll blev grekerna lite mer aktiva. Men förutom att träffa tvärstången på Gekas i den 63: e minuten kom fansen inte ihåg något särskilt.

Spelet kom till sin logiska slutsats, men poängen ökade igen. Vid den fasta tiden gjorde James Rodriguez en förödande poäng. Som ett resultat vann Colombia en enorm seger över Grekland 3 - 0.

Colombianerna gjorde de tre första poängen vid VM och visade därmed sin styrka. Det är nödvändigt att ta hänsyn till det faktum att flera ledare för sydamerikanerna inte deltog i matchen. Så Guarin var frånvarande i supportzonen, och en av världens bästa framspelare, Falcao, var bara på läktaren på grund av en skada som han fick före mästerskapet.