America's Cup 2016: Recension Av Matchen Argentina - Panama

I matchen i den första omgången av gruppspelet i kvartett D besegrade Argentinas landslag inte utan svårigheter chilenarna. Den andra rivalen mellan de blå och vita i turneringen var det mindre ambitiösa laget - Panamas team.

America's Cup 2016: recension av matchen Argentina - Panama

Argentinas landslag anses vara den främsta favoriten till jubileums America's Cup i fotboll. I detta avseende borde spelet med Panama-landslaget inte ha varit särskilt svårt för argentinerna. Det fanns ingen känsla på planen. Argentinas landslag hade en total fördel och vann en stor och säker seger.

I argentinernas startuppställning fanns det igen ingen kapten. Lionel Messi är ännu inte redo att spela på landslaget efter en skada. Men även utan Messi gjorde argentinerna ett tidigt mål. I den 7: e minuten hängde Angel Di Maria från frisparken bra i området på målvaktsplatsen, där Nicolas Otamendi skickade bollen i nätet med huvudet. Argentina tog ledningen 1: 0.

55 tusen åskådare väntade på argentinernas andra mål i mer än en timme, även om Gonzalo Higuain även under första halvåret kunde öka favoriten hos favoriterna. I den 61: e minuten ägde Lionel Messis efterlängtade inträde in på fältet, och sju minuter senare gjorde den argentinska kaptenen sitt första mål i turneringen med ett exakt skott utanför straffområdet.

Lionel gjorde två gånger till. Först, i den 78: e minuten, slog ledaren för argentinernas attacker de nio bästa från en frispark, och gjorde sedan ett hattrick tre minuter före mötets slut.

Slutresultatet på resultattavlan fastställdes av en annan stjärnanfallare från det argentinska landslaget Sergio Aguero. Anfallaren skickade bollen i huvudet med huvudet i den 90: e minuten efter en rabatt av Marcos Rojo.

Slutresultatet i matchen 5: 0 till förmån för det argentinska landslaget garanterade vinnarna tillgång till slutspelet. Argentinerna har två segrar efter två matcher i turneringen. Panama har bara tre poäng kvar.