Copa America 2016: Recension Av Matchen Uruguay - Venezuela

Den 10 juni var Philadelphia värd för en match i den andra omgången av gruppspelet i kvartett C. Åskådare bevittnade matchen mellan landslagen i Uruguay och Venezuela.

Copa America 2016: recension av matchen Uruguay - Venezuela

Uruguayanerna, som med rätta betraktas som en av favoriterna i det amerikanska mästerskapet 2016, hade en obegriplig första match i kvartett C. Efter att ha förlorat mot det mexikanska landslaget ifrågasatte Uruguay utgången från gruppen till slutspelet. Detta krävde de tvåfaldiga världsmästarnas seger i andra omgången.

Matchen Uruguay - Venezuela började med en liten fördel av favoriterna, men det fanns inga uppenbara poängsituationer vid Venezuelas mål. Vi kan bara lyfta fram chansen för Edinson Cavani i den 15: e minuten. PSG-anfallaren hade en chans att skjuta i mål från mitten av straffområdet, men missade bollen. Under den första halvan saknade uruguayanernas attacker slutförda. Trots att han hade bollen såg Celestes landslag väldigt kaotiskt ut i frontlinjen.

Det venezuelanska landslaget erbjöd de uruguayanska kontringar, och i den 36: e minuten tog de till och med ledningen i matchen. Solomon Rondon utmärkte sig. Tidigare Zenit St. Petersburg-spelare avslutade bollen i Uruguays nät efter att målvakten Musler nästan avfyrade en projektil bakom öronen från en flankattack från fyrtio meter. Fernando flyttade bollen till ribban, men när han avslutade bollen kunde han inte hjälpa sitt lag med någonting. Venezuela tog ledningen 1: 0.

Uruguays landslag startade andra halvåret mer aktivt. I den 54: e minuten hade Suani-anfallaren en chans att jämföra. Efter att ha arkiverat en hörna fick framspelaren möjlighet att träffa målet från målvaktens hörn, men slaget föll ovanför inriktningen.

Det venezuelanska landslaget spelade hela andra halvan på kontringar, varav några gjorde mål. I den 68: e minuten gick Peneranda en-mot-en med Muslera. Den uruguayanska målvakten lämnade sitt lag i spelet, vilket speglar anfallarens strejk.

I stopptid missade Edinson Cavani två fantastiska utjämningschanser. Först slog anfallaren utan motstånd förbi målhörnan från straffmarkeringsområdet, och sedan från nära håll kunde han inte tränga in bollen i målet.

I den sista stoppminuten gick målvakten för Uruguayans Muslera in i motståndarens straffområde för hörna. Publiken såg inte den accentuerade sparken från Celeste-spelarna, och venezuelanerna flydde till ett tomt nät, men efter sparken rullade bollen aldrig i målet.

I matchens sista visselpipa registrerades det venezuelanska landslagets seger med 1: 0. Detta resultat förde vinnarna till slutspelet och det uruguayanska laget förlorade alla chanser att fortsätta kämpa om den prestigefyllda pokalen.