Copa America 2016: Recension Av Matchen Brasilien - Peru

Det brasilianska landslaget kunde lösa problemet med att nå America's Cup-slutspelet 2016 i matchen i den sista omgången av Grupp B. Motståndarna till favoriterna var fotbollsspelarna från Peru.

Bild
Bild

Beroende på resultatet av Brasilien-Peru-matchen kan de femfaldiga världsmästarna antingen ta första plats i kvartett B eller till och med vara kvar utan en chans att tävla om America's Cup. De behövde vinna matchen för att säkra ledningen i gruppen.

Brasilianernas önskan att vinna började kännas från de allra första minuterna. Laget attackerade skarpt peruanernas port, spelarna tillförde många slag från medelstora och långa avstånd. Philippe Luis, Gabriel, Willian pressade farligt mot målet för Peru-landslaget, men målvakten räddade sitt landslag. Efter sina imponerande räddningar noterades målvakten för peruerna Galese tydligt av cheferna för europeiska klubbar.

Perus landslag i första halvlek kom inte ihåg av någonting. Kanske var huvudavsnittet av den första halvan av mötet domarens misstag, som under de sista minuterna av halvleken inte tilldelade en straff till brasilianarnas mål. Domarens möte och under andra halvlek gjorde en produktiv tillsyn, men efter de första fyrtiofem minuterna brände resultattavlan nollor.

De peruanska spelarna började andra hälften av mötet lite mer aktivt. I den 49: e minuten kunde Christian Cueva ha implementerat en standard nära det brasilianska straffområdet, men målvakt Alison parerade bollen i närområdet.

Avsnittet i 75: e minuten chockade hela Brasilien. Raul Ruidiaz gjorde bollen i målen för brasilianarna med en handpass från Andy Paul. Ingen av domarna i matchen märkte emellertid ett uppenbart handspel och huvuddomaren pekade med säkerhet till centrum. Peru-landslaget tog ledningen 1: 0.

Fram till slutet av mötet gjorde brasilianerna försök att återhämta sig, men det önskade resultatet uppnåddes inte. Det brasilianska landslaget förlorade 0: 1. Trots den statistiska fördelen i besittning och slående (peruanerna slog bara två skott på mål) kunde det brasilianska landslaget inte besegra de kompromisslösa peruaner. Resultatet av detta nederlag var tredje platsen i grupp B. Peruanerna, med sju poäng, blev de första i den namngivna kvartetten.

Prestationen för det brasilianska landslaget på Copa America 2016 från alla positioner kan betraktas som ett misslyckande. Ett felaktigt gjort mål från det peruanska landslaget mot dem påverkade inte det gula spelet från "gula" i turneringen. Även i matchen med Ecuador fanns det många problem med organisationen av spelet. Som ett resultat går Brasilien hem i skam.