Copa America 2016: Recension Av Matchen Brasilien - Haiti

Det brasilianska landslaget på Copa America 2016 startade turneringen med ett mållöst drag. I den andra omgången motverkades de fem gånger världsmästarna av Haitis landslag.

Copa America 2016: recension av matchen Brasilien - Haiti

Innan matchen började kunde få ha föreställt sig att det sydamerikanska laget med titeln skulle uppleva några problem med den tydliga outsidern i Haiti-landslagets turnering. Det fanns ingen känsla på fotbollsplanen. Brasilianerna hade en fullständig fördel i alla aspekter av spelet. Under matchen gjorde de gulblå 20 skott på mål, varav 13 var på mål. Haitierna kunde svara med nio strejker (fyra nådde målet). Fördelen i besittning i slutet av mötet var 65% till 35% till förmån för sydamerikanerna.

Brasilianerna började som väntat aktivt. I den 14: e minuten öppnade Filipe Coutinho poäng med frisparklinjen. Han fördubblade också brasilianernas fördel i den 29: e minuten efter Jonas assist. Efter ytterligare sex minuter tog brasilianarna ställningen till en förödande. Försvarare av Barcelona och det brasilianska landslaget Dani Alves hängde i straffområdet, och Renato Augusto körde bollen under ribban. Första halvlek slutade med en 3-0 seger för Brasilien.

Andra halvan av mötet blev mer produktivt. I den 59: e minuten tog Gabrielle och åtta minuter senare Lucas resultatet till ett anständigt - 5: 0 till brasilianernas fördel. Efter att ha släppt in det femte målet kunde haitierna skriva ut favoriternas mål. James Markelin i 70: e minuten slog porten till Alisson.

I slutet av matchen lyckades brasilianarna uppröra haitierna två gånger till. I 86: e minuten gjorde Renato Augusto en dubbel, och redan i stopptid organiserades det första hat-tricket i turneringen av Filipe Coutinho.

Slutresultatet i matchen 7: 1 till förmån för Brasilien gör det möjligt för den gulblå att få fyra poäng efter två matcher. Team Haiti är kvar med noll i poängraden och sjunker till sista platsen i grupp B.